Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Winter trap IV 06.02.2016
czesio6969 
pomocnik mechanika
ToMa off-road

Wysłany: 2016-02-08, 17:03   

Rumun bedziesz leciał na jakiś rajd dawaj znać ja napewno quadem wystartuje, jestem cały czas w trakcie przygotowywania quada, , ojj RUMUN miałeś odwage z tymi zareczynami ;-) ) musimy to opić bo ja też to zrobiłem 3.02.2016 ;-)
Samurai 95r. silnik 1,6 boleno, reduktor 4,16 - blokada tył, blokada przód ARB - silverstone MT117 Extreme 33.10,50.15,wyciągarka mechanik przód, wyciągarka tył escape evo9500, wzmacniane półosie przód-tył, spiek

Jeep team 
świeżak

Wysłany: 2016-02-08, 17:34   

Zawias napisał/a:
Po przeczytaniu uważnie tego co napisał Rumun nie widzę powodu do dąsów.To że w gwarze Patrol to parch wiedzą wszyscy i też nie ma co strzelać focha.Ja nie wszedłbym do czyjegoś domu nie witając się i jeszcze zwymyślał domowników!
Witam. Off roadowcy to jest jedna rodzina i nie ważne kto w jakich butach chodzi ( mam na myśli samochody ). A co do pomówień o oszustwie to kolega ,,rumun" powinien posiadać choć trochę pokory i pogodzić się z zajęciem II miejsca. Ps jestem ciekaw jak koledzy z Samurai mówią na Jeepy :-D

SamNaSamZSam
Guru 4x4

Wysłany: 2016-02-08, 17:47   

Ja się co prawda na offroadzie nie znam, ale mam inne zalety - mianowicie uwielbiam się wcinać, wtrącać i mądrować, szczególnie w tematach o których pojęcia za dużego nie mam :D - i tak mi się oto skojarzyła żelazna zasada offroadowca, żeby przed wjazdem w teren spuścić ciśnienie... z opon ;)

Witamy nowych kolegów i zachęcamy do zostania z nami na dłużej. Przy okazji Patrolowi gratuluję pierwszego miejsca like

Zawias 
Expert

Wysłany: 2016-02-08, 17:50   

Na nasze samce często mówią jeep i się nie obrażamy. Myślę,że ta burza w szklance wody jest zbędna.Większość z nas ma parcie na pudło(niektórzy za duże moim zdaniem-sam tego doświadczyłem).Czym większa stawka,tym gul po przegranej jest większy.Myślę,że i wygrywać i przegrywać trzeba umieć.Każde miejsce na pudle to sukces,ale sukcesem jest też sama rywalizacja w terenie.

pacmano
web m@ster
Pacmano

Wysłany: 2016-02-08, 18:26   

Jeep to mowia na kazde auto ktore jezdzi w terenie :D Natomiast same jeepy nie maja przydomku, sorry chlopaki :P

rumun 
mechanik

Wysłany: 2016-02-08, 19:21   

Napisalem ze wielki szacun dla was po zrobieniu tych pkt. Ciezko bylo sie samcem zmiescic w niektorych miejscach a co mowic o patrolu, a jesli pierwszy raz slyszales okreslenie parch to inna sprawa.
Rajd bardzo fajny i tereny tez. I ja do nikogo pretensji nie mam. I gratulacje dla Ciebie.
samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.

maro20 
stały bywalec
maro20

Wysłany: 2016-02-08, 19:34   

Nie chcę nikomu "lizać dupy" ale wiem jedno: Rumun to szczery człowiek i przegrywać potrafi. Chociaż nie widziałem dotychczas by przegrał :))
Jeżeli były jakieś wątpliwości to zakładam że ma rację

rumun 
mechanik

Wysłany: 2016-02-08, 20:11   

Ja tylko napisalem co myslalem i tyle :-)
Ja sam nie liczylem mocno na pudlo bo pojechalem z dziewczyna ktora pierwszy raz siedziala u mnie w samuraiu :-) i u mnie byl inny plan, mialy byc zareczyny a ze sie udalo do tego jakies miejsce zdobyc to juz w ogole sukces :-) jezeli Cie urazilem to przepraszam i mysle ze przy nastepnym rajdzie napijemy sie kieliszek(lub wiecej) wodki i o wszystkim zapomnimy.
samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.

Patrol legend 
świeżak

Wysłany: 2016-02-08, 20:16   

rumun napisał/a:
Napisalem ze wielki szacun dla was po zrobieniu tych pkt. Ciezko bylo sie samcem zmiescic w niektorych miejscach a co mowic o patrolu, a jesli pierwszy raz slyszales okreslenie parch to inna sprawa.
Rajd bardzo fajny i tereny tez. I ja do nikogo pretensji nie mam. I gratulacje dla Ciebie.
Kolego myślę że wyjaśniliśmy sobie nasze nie dociągnięcia .Lecz zdenerwowało nas to , że myślałeś iż nasze I miejsce jest owocem jakiegoś przekrętu. Oczywiście gratuluje II miejsca , do zobaczenia w Ełku ( o ile się pojawisz ). .Off road to nie tylko rywalizacja ale także współpraca a przede wszystkim dobra zabawa ( przypomnij sobie rajd w Czerwonym Borze na którym pomagaliśmy Ci wyjść z opresji ) Pozdrawiam. I gratuluję zaręczyn.

rumun 
mechanik

Wysłany: 2016-02-08, 20:47   

https://www.youtube.com/watch?v=Ct0-oPimzCk

jeżeli będe miał z kim to napewno sie pojawie na ełku bo też jest mega rajd :-)
do zobaczenia.

Art 
rozgadany

Wysłany: 2016-02-09, 23:05   

maro20 napisał/a:
Nie chcę nikomu "lizać dupy" ale wiem jedno: Rumun to szczery człowiek i przegrywać potrafi. Chociaż nie widziałem dotychczas by przegrał :))
Jeżeli były jakieś wątpliwości to zakładam że ma rację

To że Rumun tym razem nie wygrał na pewno związane było z planowaną akcją zaręczynową - stresik i te sprawy... poza tym nowy pilot - jak się okazuje już na dłużej i nie tylko w off-roadzie : ) - Gratulacje!

Z drugiej strony Rumun okazał się być najcwańszym lisem jakiego znam...

Jak sprawić żeby żona nigdy nie marudziła że go znów nie ma, że tylko off road, zabawy i kasa na samochód?
- ano właśnie tak! - zaręczyć się przy okazji takiego rajdu i sprawić że na zawsze będzie się jej to miło kojarzyć!

- A ty co... znów jedziesz na rajd?
- Tak! Pamiętasz nasze zaręczyny...? - za każdym razem kiedy jestem na rajdzie przypominam sobie tamten moment, więc jadę!
- No dobrze, to jedź i baw się dobrze, a ja tu wszystko jakoś ogarnę! : )

Taki sprytny manewr - w sam raz na tę brakującą pieczątkę - więc wygrałeś!

rumun 
mechanik

Wysłany: 2016-02-10, 08:00   

Cos w tym jest co piszesz :-) najgorzej ze jej sie spodobalo i chociaz raz na rok trzeba bedzie gdzies razem pojechac :-)
Ale zlapala zajawke i sama mi powiedziala ze wie dlaczego tyle kasy i czasu poswiecam dla samuraia :-)

pacmano
web m@ster
Pacmano

Wysłany: 2016-02-10, 08:06   

Nad tym czy dobrze miec swoja kobiete za pilota mozna niezla debat zrobic :P

czesio6969 
pomocnik mechanika
ToMa off-road

Wysłany: 2016-02-10, 18:10   

Rumun weźmiesz swoją ja swoją i wieczorem integracja do oporuu jak zawsze ;-) ) rasząg ruda tańczy jak szalona i te sprawy ;-) , ja cały sezon motocyklem śmigałem ale nie chciałem swojej zabierać bo wiedziałem ze jej się spodoba i nie bede mógł się ruszyć sam, a tak to zawsze tłumaczyłem że nie biore nikogo dla bezpieczeństwa; -) niema co przezwyczajać kobit
Samurai 95r. silnik 1,6 boleno, reduktor 4,16 - blokada tył, blokada przód ARB - silverstone MT117 Extreme 33.10,50.15,wyciągarka mechanik przód, wyciągarka tył escape evo9500, wzmacniane półosie przód-tył, spiek

dożek4x4 
stały bywalec

Wysłany: 2016-02-10, 20:36   

tak czytam czytam i nie wierze... Pseduobohaterze Patrol legend chyba Cię poniosło z hukami.."to przy najbliższej okazji przeprosisz wszystkich ,,Patrolowców"".. Jak jesteś taki mocny to deklaruje zweryfikować Cie jako fightera na tym najbliższym zlocie... I wtedy zobaczysz parchu jeden jaka jest różnica bycia mocnym na forum a dobrym fajtowaniem.. Śmieszysz mnie słaby człowieku i więcej się tak na tym forum nie odzywaj do nikogo cioto mocna w gębie

[ Dodano: 2016-02-10, 20:44 ]
p.s. Przepraszam moderatora/ów (Myszon itd.) za słownictwo i wnoszę o nie nakładanie punktów karnych...ale z takimi wieśniakami co wypiją przed monitorem piwko za dużo inaczej się nie da.. A na zlocie chłopak ma maks 15sekund w stójce...i to jakby się cofał do tyłu.

Maror 
mechanik

Wysłany: 2016-02-10, 22:11   

Ja chciałbym pogratulować pudła i Rumunowi zaręczyn! Oby tak dalej, zdobywać puchary i kobiece serca :mrgreen: A co do 'kolegi' od patrola to proponuję zwrócić uwagę na sam nick "Patrol legend" a kolega od Jeep'a nazwał się "Jeep team". Chyba rozumiecie o co mi chodzi? :lol: Jak dla mnie klasyczny przypadek choroby typu "Patrol".

dożek4x4 
stały bywalec

Wysłany: 2016-02-10, 22:51   

Dokładnie Maror, to musi być choroba...no bo cóż trzeba mieć w głowie żeby pisać takie coś do ludzi z powodu "ksywy" modelu samochodu...

nygus 
nowicjusz

Wysłany: 2016-02-11, 16:39   

bo parchaci dzielą się na 2 grupy:
- ci co sami na swoje auto mówią parch
- ci co mają za ciasne rajtuzy

Dany44 
mechanik

Wysłany: 2016-02-11, 22:15   

Zawias napisał/a:
Na nasze samce często mówią jeep i się nie obrażamy

Hehe słuszna riposta :-)

Rumun gratuluję decyzji :-)

kurian 
mechanik

Wysłany: 2016-02-12, 22:01   

mnie ciekawi co przywiało kolegów Patrol legend i Jeep team na nasze forum, i to akurat do topica o Winter Trap? Cóż za zbieg okoliczności.

Odpowiedz do tematu