Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-12-18, 21:07 Winter trap IV 06.02.2016
http://forum.podlasie4x4....php?f=15&t=1992
był plan zeby sie tu wybrać ale z racji tego że są to ostatki to nie wiem czy pojade. już nie pamietam które ostatki spedziłem z dziewczyną i nie bedzie miała problemu
Nie miałem okazji być ale słyszałem wiele dobrego o tej imprezie. Jeśli ne rozbiorę samochodu na zimę to moze się pojawię przyznam tereny zacne i klimat też super
Wysłany: 2016-02-07, 10:39
II miejsca rumun (juz) z narzeczona
III miejsce zajxt i jaszczur
Tereny bardzo fajne malo blota za to duzo trawersow pionowych zjazdow , podjazdow i drzew. Skonczylismy 2.5h przed czasem bez dwoch pieczatek do ktorych za daleko bylo sie wracac zeby je zrobic. Objechal nas parchem, wstyd. Ale doszlismy do wniosku ze poszedl jakis przekret bo do jednej pieczatki ktorej nie zrobilismy byl taki waski dojazd ze ledwo samurai sie miescil a co mowic parch, ogolniensporo bylo pieczatek takich ze duze samochody mialy ciezko.
Ale jesli sie mylimy i zrobili to naprawde, to wielki dla nich szacun bo jezdzic patrolem na trawersie miedzy wasko ustawionymi drzewami to nie lada wyczyn.
Na koniec chcialem podziekowac chlopakom za pomoc w manewrowaniu na trawersach gdzyz moja kobieta byla pierwszy raz na rajdzie i nawigacja szla jej bardzo dobrze to jednak na trawersach podjazdach zjadzach liczy sie doswiadczenie i chlopaki musieli mi czasami pomoc, wraz z zajxt mielismy te same pkt a o miejscu zadecydowala czasowka, ktorej czasu nie znalismy do rozdania nagrod.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Rumun gratuluje, czyli co że co nie będzie juz imprez bedziesz jeździł z kobietą na rajdy, ja Cię popilotuje jak coś, wolałbym w klasie extrem ale w wyczynie jak coś tez moge jechać jako pilot,
widocznie nie ogarniają tematu bo tam jakas dziewczyna jeździ chyba tam albo jako pilot, dzwonił do mnie w teamtym tyg to zadowolony chlopak był, tylko ze moze pierdoła ale nauczy się
Rumun przemyśl sobie to wszystko jeszcze raz my rozumiemy że był to impuls chwili, ze wszystkiego można się jeszcze wycofać. A zresztą ożeń się dlaczego masz mieć lepiej. :) :) :)
rumun gratki , jak oglądałem filmik z w.tarpa to zes mnie zaskoczył hehehe , niestety nie mogłem wziąć jeszcze udziału -zdrowie nie jest jeszcze na 100% ale już czuje się lepiej
Wysłany: 2016-02-08, 14:57
czesio, spokojnie to był jednorazowy zaplanowany wyjazd na reszcie można już sie bedzie bawić do białego rana a o propozycji pilotowania bede pamietał, najgorzej że pilotów mam sporo gorzej z kimś żeby jeździć po rajdach
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
II miejsca rumun (juz) z narzeczona
III miejsce zajxt i jaszczur
Tereny bardzo fajne malo blota za to duzo trawersow pionowych zjazdow , podjazdow i drzew. Skonczylismy 2.5h przed czasem bez dwoch pieczatek do ktorych za daleko bylo sie wracac zeby je zrobic. Objechal nas parchem, wstyd. Ale doszlismy do wniosku ze poszedl jakis przekret bo do jednej pieczatki ktorej nie zrobilismy byl taki waski dojazd ze ledwo samurai sie miescil a co mowic parch, ogolniensporo bylo pieczatek takich ze duze samochody mialy ciezko.
Ale jesli sie mylimy i zrobili to naprawde, to wielki dla nich szacun bo jezdzic patrolem na trawersie miedzy wasko ustawionymi drzewami to nie lada wyczyn.
Na koniec chcialem podziekowac chlopakom za pomoc w manewrowaniu na trawersach gdzyz moja kobieta byla pierwszy raz na rajdzie i nawigacja szla jej bardzo dobrze to jednak na trawersach podjazdach zjadzach liczy sie doswiadczenie i chlopaki musieli mi czasami pomoc, wraz z zajxt mielismy te same pkt a o miejscu zadecydowala czasowka, ktorej czasu nie znalismy do rozdania nagrod.
Kolego jeżeli nazywasz Patrola ( parchem ) to przy najbliższej okazji przeprosisz wszystkich ,,Patrolowców". A co do oszustwa to my nie jeździmy po nagrody i puchary , tylko sprawdzić auto , porozmawiać z off roadowcami i miło spędzić czas. A co do punktów jak się spotkamy to Ci udowodnimy i pokażemy Ci te zdjęcia.
Pomógł: 54 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 2449 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2016-02-08, 16:55
Po przeczytaniu uważnie tego co napisał Rumun nie widzę powodu do dąsów.To że w gwarze Patrol to parch wiedzą wszyscy i też nie ma co strzelać focha.Ja nie wszedłbym do czyjegoś domu nie witając się i jeszcze zwymyślał domowników!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum