Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2014-09-08, 22:16
ja nawet nie dam rady jako gość przyjechać wolnego nie chca dać choć mam za co odebrać a na dodatek 13 mam słuzbe i 15 tez a myslalem ze zrobie sobie prezent na urodziny i zawitam choc na 2 dni
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-09-08, 23:21
zajxt dasz rade ogarnąc samochód ? może Ci coś pomóc to chociaż może ty dojedziesz na kołach z naszych stron chociaż ta wycieczka od kumpla bedzie daleka
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Czy ktos ze zlotowiczow leci jakas laweta? Jesli tak to czy bylaby mozliwosc zrobienia ewentualnego kursu po mojego zloma, przynajmniej w ten czwartek? Z miejscowosci bazowej jest okolo 85-90 km w zaleznosci od trasy. Prosze o pw jakby ktos chcial poratowac to sie jakos dogadamy.
Najnowsze info od naszego wysłannika Klarensa który od wczoraj siedzi już w Zawadce. Teren jest mega wypasiony - wynajęty prywatnie przez Partner 4x4 - dziękujemy . Góry, pagórki, podjazdy, zjazdy, rzeczki inne uciechy . Zamówione są obiady i śniadania w ilości ok 50-60 - mam nadzieję że nikt się nie będzie wyłamywał. Jemy na 2 tury tak jak w Ślubowie. Nie wiem jak u was ale u mnie od wczoraj leje i pochmurno. W bieszczadach słońce po całości jak na dzień dzisiejszy. Oj będzie się działo!
no nie wiem, bo my bylismy przygotowani na wlasne papu, musze obgadac z reszta, ile te obiady?
Nie ma przymusu ale zawsze to komfort i gospodarze happy. Cena za śniadanie 20zł a w końcu z tymi obiadami to nie wiem bo mi Klarens ceny nie podał. Spoko luz z tym zobaczy się na miejscu.
Normalnie jak czytam i czytam tego posta to straszną mam chęć przyjechać się spotkać. Ale będę miał wolne dopiero w piątek po południu i całą sobotę. Czy to wystarczy żeby załapać się kwintesencję imprezy? Kusi mnie odległość bo nie wiadomo kiedy znowu w moich terenach (okolice Rzeszowa) będzie impreza.
O kurde, nnnno to mnie się podoba! Teraz muszę jakoś w domu się przeprawić i dam znać. W razie czego to do zobaczenia. W czwartek potwierdzę co i jak. Czy w piątek po południu komuś się trasa układa przez Rzeszów? Tak po godzinie 15 ?
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 581 Skąd: WWA
Wysłany: 2014-09-10, 19:49
A ja mam pytanko nieśmiałe, bo trochę pozmieniały sie plany i pokazały nowe możliwości :) Czy u kogoś znalazło by się w Samku miejsce dla mnie i siostry? Najchętniej zabrałabym też Onyxa :) Także fani psów mile widziani. Myślę że udałoby sie doskoczyć w Bieszczady Hondą, albo pociągiem, więc nie musi być to ktoś z Wawy. Możemy być niedoświadczonymi pilotkami :D
Oczywiście dorzuciłybyśmy się do wachy :) (choć chyba nie mam świadomości ile palą Samki) ;)
Ja na chwile obecna tez jade osobowka, wiec tez szukam miejsca :P Jako ze dziewczyny sie wlaczyly do gry to bedzie pewnie ciezko znalezc bo beda rozchwytywane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum