Ja już jestem prawie pewien że przyjadę w piątek przed zmrokiem z pełnym stanem auta. Noclegi gdzieś gospodarz obiecał zorganizować. Jutro potwierdzę ostatecznie.
Panie i panowie problem mały sie stal. Stoje ze 20km przed przemyslem z... pokrzywionymi lapami od sierzanta. Jak by ktos w okolicy mial rozpereak hydrauliczny albo chociarz spawarke, szlifierke i kawalek blachy nie bojcie sie zaproponowac pomocy
Tel do mnie: 722 088 524
nie że daleko bo miałem już autolawete nagraną i tak bym raczej jechał. Ale czasu i kasy nie mam bo budowe mam w toku. chcę wszystko skończyć przed zimą.
gdyby ktoś dziś lub jutro przelatywał w okolicach Łodzi to mam personę do zabrania, ściepka pójdzie na wahę gdyby ktoś chciał sobie obniżyć koszta. Dajcie mi znaka najlepiej na kom 502 49 11 59
No u mnie też pakowanie pełną parą tylko się nie ma gdzie spakować bo nie ma miejsca Jutro zameldujemy się prosto na Helonowo. Tak jak pisałem wcześniej PT/SOB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum