Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2015-04-06, 11:49
no i prosze jak mówilem "info dochodzi do Organizatora"
Dla uścislenia przy biurku w celu oddania karty bylismy dokladnie 6 minut po a nie 26
Jesli chodzi o nagrody to nie wiem jak inni ale ja nigdy nie jade na rajd w celu wygrania jakiejkolwiek nagrody,dla mnie sam puchar wystarcza tymbardziej jesli jest taki jak byl na Osuvisku ( o czym pisałem) dla mnie najważniejsze jest to ze ludzie mnie rozpoznawaja na imprezach podchodza pogadac wymienic sie doswiadczeniami ,uwagami na temat auta itp.( to jest nalepsza nagroda :rozpoznawalnosc bynajmniej dla mnie)
W Kolnie kwestie nagród rozwiazali tak ze puchary sa za pierwsze miejsca a nagrody losowane wsrod wszystkich uczestnikow i uwazam ze to jest ok
Fotopunkty mysle ze moga byc (choc sam osobiscie wole pieczatki) ale powinny byc wieksze i wyrazniejsze numerki (nie wszyscy woza ze soba na rajdy lustrzanki
Tereny do jazdy sa naprawde przednie wiec poprawic troche organizacje i bedzie mozna z czystym sumieniem polecic ta impreze
I fajnie było by podac całą klasyfikacje a nie tylko 3 pierwszych miejsc pisalem @ w tej sprawie ale bez odzewu na stronie Osuviska klasyfikacji brak a szkoda bo chyba nie zajelo by to wiele czasu )
oczywiscie to tylko moje przemyslenia i odczucia po imprezie
_________________ JUZ SAMURAI:):):)
Ostatnio zmieniony przez bart9018 2015-04-06, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2015-04-06, 15:14
Otóż to, doszlifować trochę kwestie organizacyjne i może być fajny rajd, na który z przyjemnością się wraca, tereny mają potencjał, myślę, że org również
Z resztą, nie myli się ten, co nic nie robi...
Wysłany: 2015-04-06, 20:18
uderz w stół a nożyce się odezwą ależ dyskusja się wywiązała a tak na poważnie właśnie tak to powinno wyglądać wszelkie uwagi warto przekazywać gdyż to o wiele bardziej poprawia organizację tego typu imprez na co na samym już rajdzie jest dość ciężkie do omówienia z racji choćby czasu a wszystko po to by współpraca miedzy organizatorami a uczestnikami układała się w jak najlepszych stosunkach, aby się na tego typu imprezy, aż chciało się wracać integrować wymieniać doświadczeniami
_________________ SJ 410 SWAP serce 1,6 16v Mazda,skrzynia mazda mx 5, reduktor 4.16 wspomaganie KIA+chłodnica na pace opona BFG MT 225/75/R16 tarcze z tylu (alfa)
Co do widoczności fotopieczątek to były 2 rodzaje duże i małe, duże były wszystkie widoczne z odległości mniejszej lub większej i nie było z tym problemów natomiast małe (wielkości ok połowy dłoni) juz nie koniecznie, zwłaszcza przy ostrym kącie i większej odległości taka mała rzecz a jednak znacznie ułatwia sprawę Jak kolega słusznie zauważył nie myli się ten tylko co nic nie robi. Kilka tematów do przemyśleń i poprawy i może być z tego bardzo fajna impreza.
Jeśli chodzi o nagrody to większość z nas nie po to tam jedzie. Liczy się atmosfera klimat i wspólna walka z terenem wiec posądzanie o "ujadanie " wydaje mi się nie na miejscu
dla mnie najważniejsze jest to ze ludzie mnie rozpoznawaja na imprezach podchodza pogadac wymienic sie doswiadczeniami ,uwagami na temat auta itp.( to jest nalepsza nagroda :rozpoznawalnosc bynajmniej dla mnie)
Taka nowa świecka tradycja powstaje...
Jak chodzi po ludziach jakiś kolo zaraz na początku rajdu i szuka żelaza do suzuki, to na 99% można mówić "cześć bart"
[ Dodano: 2015-04-07, 11:27 ]
Pit bull napisał/a:
co do trasy po asaflcie. Nikt nie kazał Wam jechać do Trojanowa DK. Każda nawigacja ma opcje najkrótsza lub terenowa ostatecznie przełaj i wtedy pokazuje kierunek . Ja sam korzystam z tej ostatniej opcji często.
Jeszcze apropos tego.
Nie jeżdżę z bajerancką nawigacją - w suzuce miałaby życie krótkie acz burzliwe
A jeżeli DK dojazd zajął około 45min, to opłotkami by zeszło dwa razy tyle. To jest ok przy rajdzie co trwa dwie doby a nie 8 godzin.
Wysłany: 2016-03-20, 10:48
Jak co każdego roku tradycji staje się zadość i OSUVISKO znów ma zawitać w moje strony więc wrzucam http://osuvisko.com.pl/ 01,02 kwietnia pojawię się i ja takie przynajmniej mam założenie
Pozdrawiam
_________________ SJ 410 SWAP serce 1,6 16v Mazda,skrzynia mazda mx 5, reduktor 4.16 wspomaganie KIA+chłodnica na pace opona BFG MT 225/75/R16 tarcze z tylu (alfa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum