Witam po dluzszym czasie nieobecnosci na forum. Jak na razie zakup Samuraia bardzo udany i praktycznie nic sie z nim nie dzieje, ale padlo kilka detali i przydalaby się pomoc :)
Z czego mozna wziac linki pod predkosciomierz oraz obrotomierz? Jest jakis dawca czy kazda po drobnych przerobkach sie nada? No i jak wyglada sprawa z zamiennikami tylniego hamulca bebnowego?
Jeśli chodzi o hamulce to jestem na bieżąco bo własnie po zakupie samuraia remontuje je gdyż tył był w opłakanym stanie. Zdjęcie stanu jest w innym wątku.
A co do części wszystko kupiłem tu
Wszytko jak na razie pasuje, do tyłu kupowałem praktycznie wszytko prócz bębnów bo jedyne były w dobrym stanie. Przewody sztywne, reparaturka z samo-regulatorami, szczęki, tłoczki, linki ręcznego. Jedną stronę już zrobiłem, i wszytko pasuje. jak skończę i przetestuje. mogę się podzielić wrażeniami.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum