Wysłany: 2010-10-17, 22:46 Wyje gdzieś pod spodem jak sprawdzić gdzie ?
Witam wszystkich jestem na forum nowy ( jak trwoga to do Boga powiadają )
Regeneracje przodu zrobiłem w styczniu ( wszystkie łożyska;piasty,zwrotnice uszcelniacze itp) Jak skończyło się lato załozyłem dach i ...... o zgrozo !!!!! Wyje mi coś .mam wrażenie że bardziej z tyłu. Albo pod siedzeniem, ale sami wiecie że w naszych samochodach trudno usłycześ skąd, bo wszystko daje znać że istnieje. Może wyło już latem ale jeżdząc bez dachu przecież nie słychać. Skrzynia pracuje bez zarzutów biegi wchodzą łatwo, dzwignia nie lata . reduktor raczej nie chyba . Może łozyska gdzieś na tylnym moście może dyfer ????? czy da się to jakoś obadać ???? czy sa jakieś typowe objawy typowego końca jakiegoś elementu? Zmieniałem dzisiaj przed zima wszystkie oleje. tyly most na lewarku daje odgłosy jakby delikatnie pukał przy kręceniu kołem i lewym i prawym help help w sumie MOŻE TO BARZDIEJ ŻUŻNI jak wyje
_________________ Kobieta mówi że mam czarne panokcie
Może masz źle ustawiony atak względem talerza?
Jak miałem rozłożony tylny most i źle początkowo poskładałem, aż pukało jak szybko ruszałem czy to do przodu czy do tyłu.
Przy jeździe do przodu mocno szumiało w tylnym moście.
Postaw cały most na lewarek i pokręć kołami losowo, może coś usłyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum