Wysłany: 2012-02-03, 19:35 blokowanie mostu, nie dzxiała
witajcie
mam taki problem zespawalem zebatki w tylnym moscie i nie chce jezdzic :(
trzeba cos moze w tym reduktorze poprzestawiac tez zeby dawalo rade?
wstawie zdjecie, pospawane jest mocno, co jest ggrane juz trzeci dzien sie mecze pomocy
i takim oto sposobem wymusiłeś na sobie kupno nowego dyfra jak chcesz zaspawać dyfer to nie w taki sposób tylko spawa się środek wpisz w google zaspawany dyferencjał i otwórz grafiki będziesz wiedział jak to zrobić hahahahaha
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
nikogo z tego forum nie uważam za kretyna
ale widać jak każdy swoją reakcją prezentuje swój tok myślenia
jeden się po prostu pośmieje, drugi zdziwi a trzeci zbulwersuje :D
missile a masz już może prawo jazdy ? bo jak nie to nad tym bym się skupił na twoim miejscu, a nie kasztanami na forum
hahaha jaki śmieszny ten tekst, uwielbiam to na tym forum, gdy brak dalszych argumentów wtedy wytykamy co się da :)
a pomyślałeś może, że skoro faktycznie napisałem posta-wkręta to być może wiek w moim profilu też jest celowo spreparowany?
nie, nie pomyślałeś o tym, uwierzyłeś ślepo w to co podane więc
zdradzę Ci kolego w tajemnicy (po cichu na ucho) że B kat. mam od 2001r a C kat od 2006
możesz wierzyć lub nie, nie ma to dla mnie znaczenia.
nawiązując do Twoich wypowiedzi: jak widać każdy reaguje na swój indywidualny sposób i
tak jak już pisałem wcześniej, określa tym samego siebie
ot, taki mały sprawdzian :)
pozdrawiam wszystkich pozytywnych
missile a masz już może prawo jazdy ? bo jak nie to nad tym bym się skupił na twoim miejscu, a nie kasztanami na forum
hahaha jaki śmieszny ten tekst, uwielbiam to na tym forum, gdy brak dalszych argumentów wtedy wytykamy co się da :)
a pomyślałeś może, że skoro faktycznie napisałem posta-wkręta to być może wiek w moim profilu też jest celowo spreparowany?
nie, nie pomyślałeś o tym, uwierzyłeś ślepo w to co podane więc
zdradzę Ci kolego w tajemnicy (po cichu na ucho) że B kat. mam od 2001r a C kat od 2006
możesz wierzyć lub nie, nie ma to dla mnie znaczenia.
nawiązując do Twoich wypowiedzi: jak widać każdy reaguje na swój indywidualny sposób i
tak jak już pisałem wcześniej, określa tym samego siebie
ot, taki mały sprawdzian :)
pozdrawiam wszystkich pozytywnych
nie ważne co sobie pomyślałem patrząc na twoje śmieszne wpisy, ale to forum nie jest do takich bzdur . Załóż sobie trefne konto np. tu http://www.humor4ever.fora.pl/kawaly,1/ albo tu http://forum.angora.com.pl/viewforum.php?f=2 i tam się fascynuj tymi inteligentnymi wkrętami. Dla mnie nie było to w ogóle śmieszne i żałuje że się odezwałem do ciebie kierowco BC
_________________ USŁUGI GEODEZYJNE 669-704-760 (tylko w sprawach geodezyjnych)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum