Generalnie proponuje najpierw poczytać forum, wiem że dużo jest odbiegania od tematu ale naprawdę można się sporo dowiedzieć. I dopiero jak nie znajdziesz odpowiedzi to pytaj. Niedziw się że ludziom nie chce się odpowiadać kolejny raz na to samo pytanie. Na na pewno odpowiedzą i pomogą w miarę możliwości, jeśli bedzie to coś nowego.
96' to dobry rocznik też mam takiego :) :) mogę Ci podpowiedzieć że to prawdopodobnie tzw. hiszpan ta wiadomość może Ci się przydać przy kupowaniu części.
Co do opon to opcje są praktycznie dwie, AT-eki jeśli zamierzasz mieć go jako bulwarówkę którą zjedziesz raz na jakiś czas na łąkę lub piach. Druga opcja to MT-eki jeśli zamierzasz jeździć w prawdziwy teren. Skróty MT i AT powinieneś łatwo rozszyfrować w googlach
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Ja mam tego typu problemik że (podczas jezdy w terenie to wyszło)obroty silnika zaczęły mi same wzrastać( różnie do 2000, do 3000) a żeby zmniejszyć to musiałem wciśnąć pedał gazu i wracał do 1000 obr/min. ben+lpg. Wina linki, pedału gazu?
87 r., gaźnik, jeżdże jak na tempomacie, zablokuje się czasem tak ze obroty są idealne do warunków jazdy i nie musze trzymać nogi na gazie zobacze z tą linką jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum