Siemasz. Jak chcesz to ja mam jakąś rezerwową skrzynię biegów. Stan z tego co wiem ok. Z tego co widzę jesteś z mojej okolicy więc jak chcesz to możesz podjechać i się dogadamy.
PS. Wpadnij do nas na ZLOT 23-06-2012 do Głuszycy będzie przednia impreza i zacne afterparty a i ekipa też doborowa.
Pierwszy samiec stoi po zimie w serwisie, jeżeli do tego czasu kupie tego drugiego to sie zastanowie nad przyjazdem:] a wymiana takiego synchrona ile moze kosztowac?
Pierwszy samiec stoi po zimie w serwisie, jeżeli do tego czasu kupie tego drugiego to sie zastanowie nad przyjazdem:] a wymiana takiego synchrona ile moze kosztowac?
Pewnie zależy głównie od kosztu robocizny. Chociaż jak zapytasz w ASO o koszt synchronizatora to też się możesz zdziwić
Mam gdzieś leżącą całą choinkę z mojej skrzyni z przed przeszczepu - jedynka zawsze w niej wchodziła bezproblemowo (nawet jak się toczyło 10 km/h). Mogę się z tym rozstać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum