Hej załoga, zbieram chętnych na jakiś lubelski spontan, bez wpisowych i ciśnienia, konkretnie to chcemy się zebrać 26.08, celem spotkania była by integracja ludzi z naszych okolic, nieraz jadę i widzę fajnie zmotane autko a nie wiem czyje to i mnie to denerwuje:) pora to zmienić, wstępnie mam już paru chętnych więc napewno coś będzie, mam nadzieję na jakiś odzew, więc w niedzielę o 13 widzę wszystkich chętnych na torze ( połowa trasy Kraśnik- Janów Lubelski) wszelkie pytania dawajcie na priv. pozdrawiam
Ja jestem bardzo zainteresowany, ale niestety praca magisterska mi nei pozwoli wpaść;/ Jak już, to we wrześniu, najlepiej druga połowa ;) Jak coś będzie, to dajcie znać!
Szybka zmiana planów, w związku z tym że dość późno ogłosiłem spotkanie i niektórzy mają już inne plany termin przekładam na 1 lub 2 Wrzesień w zależności komu jak pasuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum