dziwna przypadłośc, kurcze czy ja musze miec wszystkie plagi w ukochanej suzi?
2 razy robiony
1. elektromagnes
2.szczotki
teraz notorycznie po mrozach w dzien i w nocy jak nie podgrzeje farelka rozrusznik wogole nie zakreci
pyk i koniec
- aku nowy, klemy dokrecone i posmarowane wazelina minus i plus dochodzi
jak tam koledzy na poludniu to dopiero mrozy i jak wasze rozruszniki serduszek?
pozdro z nad morza
ps, jakies sugestie?
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Jak u mnie SUZI pyk i już pali na dotyk dzisiaj rano zawoziłem żonę na porodówkę i jak zawsze SUZI gotowa (bylo blisko -20 C)!! Może kable przy rozruszniku?? Gdyby to było bliżej to albert, bym ci polecił fachowca od tego tematu! Ale cóż buta nie zje sznurówką nie przepije!! Daleko jak cholera!!
toz daleko, kable przeczyszczone i zabezpieczone wazelina, rozrusznik 2 razy naprawiany, wystarczy ze podgrzeje z 5 minut suszarka zony i pali jakby sie obudzila z letargu. mruczy i mowi do mnie- wez mnie
no , ale cos ja jednak boli, ale co?
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
jak sam piszesz nie pali na mrozie po pogrzaniu pali ....'
- wilgoć w środku - cosika zamarzło
- zbyt ciasno spasowany rozrusznik i na zimnym nie "obuci "
wioze do innego elektryka, tamten juz jest spalony. Rzeczywiscie albo tulejki albo dziadowski smar,. Odkad u nas mrozy- obecnie -8.5 a w nocy ponad dyche, rozrusznik dead, ale chwilka - 5minut suszara i pali. Tylko ile mozna ganiac z przedluzaczem i suszara
pozdro
najgorzej bylo jak bylem w lesie i zrobilem pol godziny przerwy na dluuugiego papierosa
suszara byla, z gniazdkiem gorzej
telefon do brata i przyjuechal swoja kia sportage- czasami mu zazdroszcze kompletnie przy niej nic nie robi, a ma juz 3 lata
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum