Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-02-27, 08:44
Na pewno podjedziemy jako kibice.... zobaczymy jak ze zdrowiem będzie .... niech się przekonuje jest dobra okazja bo po kilku latach od zrobienia prawo jazdy ma chęć (bardziej przymus) przeproszenia się z samochodem.
też byłem samochodzik kocur. Tylko wyciagarki zabraklo do 3 ostatnich pieczatek. Kuklowka wszystko na kołach na mieko a pieczaki w bazie na bagnie dramat z kirforem:)
Wysłany: 2013-03-10, 12:21
Ja przyjechałem jakoś przed 13:00. Jak Kuklówka poszła na kołach to musieliście być wcześniej. Ja na Kuklówce kręciłem się koło pieczątek nr. 14 / 15 / 16 tam około 14 było niezłe bagienko rozbełtane przez "ciężarówki". Sam nie widziałem jej w akcji ale znajomi opowiadali, że czarna Suzka z żółtymi błotnikami taka bez dachu itp. nieźle sobie radziła. Filigranowa blondynka za kółkiem dawała radę. Ogólnie bardzo mi się podobało, szkoda, że żonka nie czuje blusa . A chwilowo nie mam nikogo (kobitki) z kim mógłbym wystartować. Na folwarku nie zagłębiałem się na bagienka.... chwilkę tylko byłem na żwirku i przy fosach przy parkingu.
Powoli dojrzewam do windy, bronilem się długo bo nie podoba mi się Ciągnie od drzewa do drzewa. Ale. Jak sie chce. Konkurować z najlepszymi to czas ma spore znaczenie. Tak wiec akcja mechanik, tylko do szczescia potrzebuje reduktora od litrówki. Czy ktoś z forum juz przerabiał temat jakieś wskazówki? Pto husky? Czy inne?
Wysłany: 2013-03-11, 17:27
kowis napisał/a:
jeaaah
Zmylił mnie Twój Avatar szukałem czarnej Suzki z halogenami na dachu..... a tu co innego śmigało.... nawet mieliśmy okazję słowo zamienić. Teraz rozumiem, że w ferworze walki człowiek przy przypływie adrenaliny zapomina skąd jest
Pytałeś się mnie o drogę jak dojechać z Kuklówki do bazy rajdu.... Lakonicznie dałem Ci wytyczne "za choinkami w prawo i cały czas prosto do wsi"
Mam nadzieję, że nie wyprowadziłem Ciebie w jakieś pola i dotarli,ście do celu.
Wysłany: 2013-03-22, 11:52
Aaaa tak nawet rozmawialiśmy chwilkę. Byliście fajna ekipą a "kierowniczka" zielonej Suzuki chyba pokazała mi nawet język lub zrobiła jakąś minkę jak wyjeżdżała z pod tej pieczątki na zdjęciu. Widać było, że nie pasowało jej jak celowałem w Nią obiektywem Ale dawała spoko radę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum