Mateusz Zych - organizator:
Jako jeden z organizatorów pikniku aut terenowych Sobów 2013 chciałem zaprosić wszystkich chętnych na naszą skromną imprezę która odbywa się już albo dopiero 2 rok z rzędu. Pierwsza edycja sądzę że była udana potwierdzeniem moich słów mogą być opinie Myszona oraz Kamila (samurai.org.pl) oraz pozostałych uczestników. Impreza będzie miała miejsce 26 maja dla przybywających z daleka zaproszenie kieruje już dzień wcześniej gwarantuje miejsce do noclegu i sprawa jasna godziwej integracji off-roadowej . Wracając do konkretów wpisowe będzie wynosić sądzę że symboliczne 100 zł od załogi, w cenie posiłek oraz 2 odcinki przygotowane do ścigania na wysokim poziomie ( karetka oraz straż pożarna na miejscu). Jeśli chodzi o wymogi sprawa wygląda następująca kierowca i pilot obowiązkowo muszą mieć kaski co nie powinno dziwić. Po części oficjalnej ogłoszenie wyników oraz rozdanie nagród. Dodam że piknik jest organizowany przy obchodach dni miasta Tarnobrzega ( koncerty wesołe miasteczko taka sytuacja :). Prosiłbym także o wskazanie wstępnego zainteresowania imprezą. W niedługim czasie dla zainteresowanych podam numer konta klubowego na które będzie można wpłacać wpisowe. Jeszcze jedna spraw o której zapomniałem wcześniej, dla przybywających dzień lub dwa wcześniej w woli uznania można i w piątek przybyć przewidziałem atrakcje w postaci upalania w zupełnie innym terenie niż miejsce gdzie będzie się odbywał piknik do wyboru piaski lub błota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum