Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-06-05, 21:37
Byłem dwa razy i zamierzam być trzeci, ale ja mam o połowę bliżej
Tereny zacne, zabawa dobra, a impreza chyba jednak bardziej nastawiona na integrację niż ciężką orkę.
Czy warto jechać taki kawał? Zależy czego oczekujesz, nie jest ani strasznie ciężko, ani strasznie długo
super tereny ja uwielbiam błoto, a troche jest tego szczególnie po południu jak przejedzie parenaście aut, w tamtym roku w jednym miejscu siedziałem od 10 do 15 , gdzie nigdzie jest ciężko, poleecam
Dany44 widziałem twój komentarz pytający czy można przyjechać płaszczakiem, ty nie kombinuj tylko bierz samca i jedź z nami :) :) :) "Kacka nie łucy się pływać, dopóki się jej wody do dupy nie naleje." :) :) :)
Didymos powiedz mu coś :) :) :)
Masz nasze wsparcie, w błocie cię nie zostawimy możesz nawet bez pilota, zapytaj chłopaków mój się rozchorował w ostatniej chwili i byłem sam w zeszłym roku.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-06-12, 15:20
Ja mu już mówiłem nie raz, ale zasłania się jakimś obco brzmiącym słowem - żona chyba, czy jakoś tak
Jak startowałem w swoim pierwszym rajdzie, wiele lat temu, to nie miałem uaza w połowie tak zmotanego jak Dany suzę i się nie przejmowałem, gdzie nie dałem rady, to mi jacyś przypadkowi rajdowcy pomogli
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-06-12, 19:09
W końcu się przemogłem i parę dni temu walnąłem pięścią w stół i mówię...."słuchaj no stara .... nie ma bata rób co chcesz ale jadę na Pułtusk" A ona normalnie zareagowała jak zwykle.
Na drugi dzień spoglądam na nią i nic....
na trzeci dzień spoglądam i nic.....
na czwarty dzień spoglądam i .... sukces !!!! w końcu zacząłem troszkę widzieć na lewe oko.
W końcu się przemogłem i parę dni temu walnąłem pięścią w stół i mówię...."słuchaj no stara .... nie ma bata rób co chcesz ale jadę na Pułtusk" A ona normalnie zareagowała jak zwykle.
Na drugi dzień spoglądam na nią i nic....
na trzeci dzień spoglądam i nic.....
na czwarty dzień spoglądam i .... sukces !!!! w końcu zacząłem troszkę widzieć na lewe oko.
Bezcenne:)
Super, że będziesz.
Fajnie, że Brańsk też mocną załogą przyjedzie.
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-06-12, 22:50
Żarty żartami, ale powinienem się pojawić. Jak zwykle udziału nie będę brał, ale jak zwykle wezmę aparat i cyknę kilka fotek.... może uda mi się zabrać kumpla z drugim fajnym aparatem i jakąś kamerką.
O 19 muszę być w Teresinie na ślubie kumpla z roboty, ostrzegałem go aby tego nie robił ale po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosku.... a niech się hajta czemu ma mieć lepiej ode mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum