Wysłany: 2013-06-20, 16:51 Kraków, okolice - tereny do jazdy ?
Jest tutaj ktos z okolic Krakowa ?Dajcie namiar na jakies fajne tereny do jazdy. Bardziej interesuje mnie zachod i poludnie. Cos tam po Czernichowie jezdzlismy ostatnio wzdluz Wisly oraz po lesie, oraz w okol jezior w Przeginii Duchownej. Cos mi wspomnal kolo jeszcze o Bodzowie, to jest juz calkiem blisko Krakowa. Wszystkie informacje mile widziane :)
Kryspinów na lajtowy wypad tylko jak jest ciepło to nie sucho strasznie i w sumie bardziej lajtowo.
Kokotów, fajne bagno w lesie lepiej jechać w dwa samochody chyba że Ci winda działa.
Biały Kościół, tor u Maria, zjazd prosto z drogi, w sumie to nic specjalnego jedno bagienko ale na lajtowy wypad fajny teren.
Podolany koło Gdowa, prywatne tereny Kowala, zabawa przednia i woda i bagno, teren prywatny, czasami są zloty/rajdy.
Wysłany: 2013-06-24, 09:53
Koło Bodzowa trzeba uważać bo ludzie w tej okolicy Krakowa zawsze mają jakieś "ale" i może być problem. Sprawdź też skotniki, ale tam również sporo pieszych się przewija. Najbardziej spokojne tereny, bez konfidentów to na wschód od Krakowa.
Ja narazie tyle co jezdzilem to w okolicach Mylslenic,spoko traska bez szlabanow z Myslenic przez Mikolaja do Trzebunii,w/g mnie do pokonania seryjna Suzuka. Tak wogole to jak ktos ma zajawke pojezdzic wspolnie w ten weekend to ja chetnie sie gdzies wybiore :)
PS: Tytus i reszta z krakowa,znacie jakis sumiennych mechaników z okolicy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum