Nie wiem czy było ale nie mogę zawiele znaleźć na temat tego urządzonka chodzi o to gdy cofam do tyłu i rusze do przodu jest spory stuk i wywija most czym to jest spowodowane mam OME 40MM, 31 cali kółka jak to wyeliminowac, czy trzeba budowac to traction bar czy jakoś inaczej można wyeliminowac problem
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
fajne konsruktywne i rzeczowe odpowiedzi, przypier. się o pierdoły jak by to było forum polonistycznej gramatyki a konkretów nie ma, prosze o zamknięcie tematu bo głownie się gada o pierdołach a nie o przedmiocie sprawy
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
SPOA nie ma, cybanty są dokręcone na maxa, wieszak standard z tyłu mam 5 piór, ale tylko 3 dolegają do siebie czy to normalne ? i jest wrażenie że pióro klepie o pióro
A sprawdzałeś czy gniazdo w moście co przychodzi resor nie jest z duże (chodzi mi o tą śrubę co jest resor cały skręcony i przychodzi do mostu do tego otworu ) ja tak miałem i to samo mi się działo
Wysłany: 2013-08-29, 09:14
zrób no jakiś filmik poglądowy. Może będzie widać gdzie pracuje most, czy na cybantach, czy na resorze, czy na którymś mocowaniu resora do budy czy wieszaku. Może polibusze zużyte? A może tak jest bo resor tak pracuje? Może dajesz w palnik przy starcie i całe żelastwo nie nadąży się zebrać jednocześnie :)
a jak Ci przeszkadza, albo niszczy krzyżaki czy wał to zrób tego traction bara, to chyba nie zaszkodzi.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
postaram się zrobić filmik na razie latam, delikatniej ruszam autem ale psychicznie nie lubie jak coś jest nie tak więc musze do tego dojść co i jak bo tracę ochotę na jazdę autem jak wiem że cos nie gra
witam wracam do tematu bo dalej jest nie rozwiązany znajomy mi nagrał filmik a ja wywoływałem objaw nagrał tak jak nagrał... nie ma co komentować bardziej proszę się skupić w czym jest problem https://www.youtube.com/watch?v=HnFG6sQWZAA
Problem jest w bojaźliwym kamerzyście. Chowa się w okopie...
A tak na serio, to zauważ że masz spinkę resorów z poprzeczką dosyć wysoko nad główną lagą.
Gdybyś miał spinkę jako obejmę piór, to efekt byłby sporo mniejszy. Spróbuj je testowo ścisnąć ze sobą np jakimś małym imadłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum