Witam wszystkich jak wiecie sprzedałem samuraja i tak zamierzam się znowu chyba z kupnem jakiegoś 4x4 znalazłem niedaleko mnie pajero w cenie złomu jeździł ktoś tym w terenie ? jak to robi w błocie ? http://tablica.pl/oferta/...html#2dbaaa0bf6 moim zdaniem cena w tym ogłoszeniu za auto jest śmieszna :)
_________________ Resor OME +2, Wieszaki czeka na nowe opony :)
Mamy takiego wśród znajomych, co świnie chce nauczyć latać:)
Jako jakiś turystyk, albo w miarę równo to tak, ale takie upalanie to nie widzę tego.
Przeważnie ciągnę go na windzie, a jak jest inne duże auto z nami np Gelenda, to Gelenda jest najlepszym przyjacielem Pajero:)
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Wiek: 41 Dołączył: 16 Mar 2013 Posty: 113 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2013-11-02, 10:52 Re: PAJERO
arekbusko napisał/a:
Witam wszystkich jak wiecie sprzedałem samuraja i tak zamierzam się znowu chyba z kupnem jakiegoś 4x4 znalazłem niedaleko mnie pajero w cenie złomu jeździł ktoś tym w terenie ? jak to robi w błocie ? http://tablica.pl/oferta/...html#2dbaaa0bf6 moim zdaniem cena w tym ogłoszeniu za auto jest śmieszna :)
u nas znajomy ma, generalnie na dobrym mt-ku porusza sie dosc sprawnie, choć jest trochę za ciężki, faktem jest, że gnije na potęgę
Mój szwagier ma AT-ekach kultura jazdy i komfort nieporównywalny do złomka, dzięki szperze z tyłu w terenie daje całkiem radę choć do ciężkiego, przez ciężar raczej nie za bardzo. Jeśli używasz do zabawy, na ryby, i pojechania na skróty to bardzo hajne auto. Rzeczywiście uważaj na rudą a szczególnie na ramie.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum