[ Dodano: 2014-04-17, 13:33 ]
zwolniło się jedno miejsce na Kamyki, jak ma ktoś ochotę
[ Dodano: 2014-04-17, 16:53 ]
i jeszcze jedna istotna informacja.
Będzie możliwość zapisania się podczas rejestracji do klasy aut seryjnych.
Jadą one po tej samej trasie, mają te same pieczątki, ale będą miały dłuższe karty w samochodach.
Załogi zapisane w tej klasie będą walczyć o jedną nagrodę oraz puchar.
Udział wziąć mogą auta seryjne, tj. niecięte, bez klatek bezpieczeństwa. Dopuszczalne drobne modyfikacje zawieszenia, czyli lift, masywniejsze zderzaki i progi, oraz opony typu M/T,
oczywiście w tej klasie też niedopuszczalne jest używanie innych wyciągarek niż takich napędzanych siłą mięśni.
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 31 Maj 2012 Posty: 209 Skąd: boguszów gorce
Wysłany: 2014-04-27, 22:28
niestety rozsypał mi sie tylni most i na ostantnie 12 pieczatek miałem tylko jedno tylne koło a w polowie juz tylko sam przod , ale mimio to odpucscilismy tylko jedna :) a co do imprezy to było swietnie i napewno pojawie sie na nastepnej edycji
kamyki beda napewno wsrod impprez ktore miło bede wspominac ;)
podziekowania dla orgów za swietna robote
_________________ Suzuki evo3 by 4xdrive ;)
Szekla4x4 !!!! Najlepszy sklep z akcesoriami off road
Kewin dawał radę a trawers po taśmach przejechał w tempie Grata. Rajd był mega trudny a obsada nie chwaląc się lepsza niż na wielu dużo bardziej renomowanych imprezach.
Chomik, mi YT wyświetlił, że film jest wprywatny :P
Korzystają z okazji napiszę, że rajd był świetny! Teren, organizacja, trudność pieczątek, baza rajdu wszystko na prawdę fajnie zrobione. Dodatkowo dla widzów trudno o lepszą imprezę, cały rajd bez najmniejszego problemu można było oglądnąć, każdy p-kap W tym roku byłem jako obserwator, w przyszłym mam nadzieję uda się wystartować w klasie seryjnej Dopiero po długim weekendzie będę miał dostęp do szybkiego łącza, to wrzucę fotki i podam link tutaj i na sudetach. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję i gratuluję!
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
Chomik, mi YT wyświetlił, że film jest wprywatny :P
Korzystają z okazji napiszę, że rajd był świetny! Teren, organizacja, trudność pieczątek, baza rajdu wszystko na prawdę fajnie zrobione. Dodatkowo dla widzów trudno o lepszą imprezę, cały rajd bez najmniejszego problemu można było oglądnąć, każdy p-kap W tym roku byłem jako obserwator, w przyszłym mam nadzieję uda się wystartować w klasie seryjnej Dopiero po długim weekendzie będę miał dostęp do szybkiego łącza, to wrzucę fotki i podam link tutaj i na sudetach. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję i gratuluję!
Nawet nie wiedzielismy ze byles. Szkoda ze spotkalismy sie latwiej byloby twarz do tekstu dopasowac
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 274 Skąd: Wrocław/Zielona Góra
Wysłany: 2014-04-28, 09:10
Widzieliśmy się sporo Przyjechałem z moją ekipą: Robertem i Mirkiem w piątek po południu Ten czarno niebieski samiec, co koło montka stał, to mój Jak jeszcze kilka rzeczy poprawię w aucie, to się na jakąś pojazdówkę do Was wybiorę
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
To trzeba było od razu.
Gratulacje wyniku. Nic bardziej mnie nie ucieszyło niż 3 miejsce Roberta i Maćka w tak zacnym gronie. Gdyby tyle nie pomagali innym to wylądowali by na pierwszym miejscu choć z drugiej strony tak jest lepiej bo podwójna satysfakcja. Pudlo i szacunek wielu ludzi.
Wysłany: 2014-04-28, 09:25
adalbert napisał/a:
To trzeba było od razu.
Gratulacje wyniku. Nic bardziej mnie nie ucieszyło niż 3 miejsce Roberta i Maćka w tak zacnym gronie. Gdyby tyle nie pomagali innym to wylądowali by na pierwszym miejscu choć z drugiej strony tak jest lepiej bo podwójna satysfakcja. Pudlo i szacunek wielu ludzi.
Dzięks Men Jeszcze raz gratki dla Organizatorów
Na filmiku mnie widać przez chwilę od 5:03
Przed rajdem zastanawialiśmy się , czy taki profesjonalny samochód do extremu jak GraT, da radę w wyczynie bez wind i jak widać dał radę:) Limonka na bazie suzuki, więc nie ma innej możliwość, jak robić
P.S. Mirek, nie Maciek.
Grat to inna liga zwlaszcza na technicznych pkapach. Misio tez duzo lepiej jezdzi niz chocby rok temu. Spokojniej. Kiedys wszystko robil na ogniu choc i teraz nie ustrzegl sie bledu i zaliczyl podwojna rolke ze skarpy. Dobrze ze nic sie nie stalo tylko uszkodzony bark i rozbita glowa. N a trawersie jedna zaloga Rangem SAMEM miala strasznie wygladajaca potrojna rolke cale szczescie skonczylo sie na strachu i placzu pilotki ktora jednoczesnie byla zona kierowcy.
Wysłany: 2014-05-05, 22:22
Oj tam oj tam, skromnym z natury Ale rzeczywiście małe faux pas z mojej strony; obiecuje się poprawić. Cieszę się, ze nic nikomu się nie stało, bo to najważniejsze! Gdyby Misio założył kask i pasy robiąc pkp, to nawet rysy by nie miał
Jak obiecałem, fotki już wrzucone na g+. Link poniżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum