Jak wiecie musiałem sprzedać Samca , ale w zamian za sprzedaż tej małej walecznej terenówki dostałem od rodziców Skorupę .
Silnik padaka, tylna część ramy do odbudowy, bo jak staje się na haku to dziwnie się pod nogą ugina
Autko po wstępnych testach. Kolejne ostrzejsze testy w niedzielę 13.04.2014 w okolicach Radzymina (kto chce jechać pisać pw).
dziś zrobione zostało turbo teraz dmucha 1.2bar zamiast 0.6bar. Podkręcona została również pompa wtryskowa, auto zyskało mocy, jutro dostanie po dupie :)
_________________ BYŁ : Suzuki SJ50V, 1.3 gaźnik, kibel rura, lekko ruszony, ruda tu i tam.
JEST : Isuzu Trooper, 2.8td, snorkel stalówka, 33", silnik bliżej niż dalej, parę ognisk korozji
narazie wydmuchało mi uszczelkę od tylnych drzwi, zobaczymy co dalej. Beczka z olejem zapakowana na dach zobaczymy czy starczy.... Pedał w podłodze. heja (żeby nie było toleruje homoseksualizm)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum