Wysłany: 2011-03-02, 11:20 dławi sukę na dwójce - co to może być?
witam, poniżej link do problemu, który ma kolega z civica. ja u siebie zaobserwowełm to samo, plus błąd check engine kod 2 2
mieliscie tak? jak zaradzic?
moge pokazac ci zdjecie u mnie jak wyglada, lecz moze roznic sie od wtrysku, szukaj czujnika z ,, potencjometrem,, gdzies nad lub z boku czujnika
sam sie zastanawiam u mnie jak sprawdzic czy czujnik jest dobry, ewentualnie go dobrze nastawic voltonierzem i omomierzem, jednak nic w sieci jeszcze nie znalazłem
jakbys cos o ty wiedzial to pisz
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
wielkie dzieki, wczytam sie, jak to nie problem to cyknij fote, to zejde i porownam, genralnei u mnie pod maska to jeden wielki syf, wypadaloby wszystko poczyscic, kazde złącze
[ Dodano: 2011-03-02, 12:46 ]
podejrzewam jeszcze wydech - moj jest tragiczny podziuroawiony w cały swiat spaliny krążą, to ponoc tez ma wpływ
alpejczyk twierdzi, ze powyzej 100 000 kn katalizator jest tylko hamulcem wydechu,
jednakze jak czytales w.w temat - kod 22 podobnie jak u ciebie i ten brak mocy na 2, wiec moze i to
u ,mnie dla odmiany jak wdeptuje szybko na maxa gaz to mi gasnie, na zimnym i na cieplym. Jezdze normalnie ale jak gaz do dechy to jakbym odcinal paliwo albo powietrze-szybko muli i gasnie. nie wiem co go boli
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wiec sprawdze bez filterka i bedzie wiadomo, obejscie...
za malo paliwa raczej nie , gdy sciagam obudowe filtra powietrza - to samo wiec ozon wporzo, filterek sprawdzic , obejsc i odpalic. W razie co-wymienic
dziekowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum