Witam
Czy ktoś z użytkowników forum ma wiedzę o legalnych terenach off roadowych na których można fajnie pośmigać i sprawdzić możliwości terenowe swojej maszyny?
Interesują mnie okolicę Warszawy ( W promieniu ok. 100 km od niej; oczywiście może być troszkę dalej ) Z góry dzięki za podzielenie się wiadomościami i informacjami o takich miejscówkach
_________________ W terenie nie zawsze duży może więcej...
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-10-04, 20:16 Re: Tereny Off road
Gołąb4x4 napisał/a:
Witam
Czy ktoś z użytkowników forum ma wiedzę o legalnych terenach off roadowych na których można fajnie pośmigać i sprawdzić możliwości terenowe swojej maszyny?
Interesują mnie okolicę Warszawy ( W promieniu ok. 100 km od niej; oczywiście może być troszkę dalej ) Z góry dzięki za podzielenie się wiadomościami i informacjami o takich miejscówkach
Kolego polecam Kuklówkę między Grodziskiem Maz. a Radziejowicami sporo różnego terenu do jeżdżenia na legalu i za free. Co sobota, niedziela zjeżdża się tam dużo terenówek, quadów i crossów.
Wpisz na youtube "Kuklówka 4x4" jest tam od groma filmików z tego miejsca.
Około 35 km od Wawki.
dąbrowa górnicza - pogoria tam masz tereny super jeździłem i nawet się zakopałem w piachu. Dużo podjazdów, piachu, mało błota ale jak jest to jest niezłe błotko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum