Witam was, wie ktoś jak usunąć to gówno z mojej reni? na benzynie przez to nie chodzi a jak jest zimniej to z samego gazu ciężej jej złapać :D. 1995r 1,2 8v
Wysłany: 2015-03-04, 11:09
co to za renia? Jakie oznaczenie silnika? Spróbuję coś googlnąć może... Czesio6969 coś wspominał niedawno na skwerze, że ma znajomka co demontuje immo, może coś podpowie.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
czemu nie działa? tego nie wiem autko kupiłem 2 dni temu, w tych autach padały immo dosyć szybko prawdopodobnie rozładował się akumlator i się rozkodował najlepiej wywalić całkiem nie mam zamiaru dawać komuś tego do roboty bo powie mi 200-300zł a za auto dałem 800zł :D
Wysłany: 2015-03-04, 13:11
No to z tego co pogooglałem na szybko łatwiej będzie przejrzeć instalację i spróbować zakodować kluczyć na nowo.
Znalazłem jakieś sterowniki z wyłączonym immo za 180zł, a tutaj jakaś procedura odblokowania przy użyciu emulatora Julie http://www.autotronika.pl...iat-tms374.html w zakładce video masz filmik jak to gość robi. Nie wiem czy to jedyny sposób ale po tej lekturze wnoszę, że bez zacięcia elektronicznego (samą mechaniką typu przepięcie/odpięcie/rozpięcie kabli) ani rusz.
Spróbowałbym jeszcze zadzwonić do jakiegoś lokalnego Zbynia może stawka nie będzie tak duża, bo kupowanie emulatora pod jeden samochód to trochę nieopłacalna impreza.
No to z tego co pogooglałem na szybko łatwiej będzie przejrzeć instalację i spróbować zakodować kluczyć na nowo.
Znalazłem jakieś sterowniki z wyłączonym immo za 180zł, a tutaj jakaś procedura odblokowania przy użyciu emulatora Julie http://www.autotronika.pl...iat-tms374.html w zakładce video masz filmik jak to gość robi. Nie wiem czy to jedyny sposób ale po tej lekturze wnoszę, że bez zacięcia elektronicznego (samą mechaniką typu przepięcie/odpięcie/rozpięcie kabli) ani rusz.
Spróbowałbym jeszcze zadzwonić do jakiegoś lokalnego Zbynia może stawka nie będzie tak duża, bo kupowanie emulatora pod jeden samochód to trochę nieopłacalna impreza.
tyle to ja też wiem zaprogramować się nie da coś jest zrąbane lub komputer siadł. internetowy trick nie działa niestety
Podaj oznaczenie ze sterownika, jak chodzi o emulator to i tak konieczna jest ingerencja we wsad, a jak ma sie ingerowac we wsad to lepiej wyefowac linijke z kodem immo i uciac pin odpowiedzialny za komunikacje z antena.
rozebrałem kompa upalona była jedna ścieżka ale już znajomy mi to naprawił immo dalej rozkodowane szukam kodu awaryjnego odpalania
[ Dodano: 2015-03-07, 14:46 ]
poradziłem sobie znalazłem program o nazwie immo test kit działa tylko na kompie z XP 16mb generuje kod awaryjnego odpalania bez immo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum