Wysłany: 2011-04-02, 10:28 Przewod powrotu paliwa do baku
Witam czy ktos moze wie od czego mozna dopasowac przewod powrotu benzyny do baku, bo jestem swiezo po wymianie baku i cieknie mi benzyna z przewodu powrotu do baku ;/
najprosciej i najtaniej jedziesz na szrot i niech ci dopasuja, moze to byc od jakiegos baniaka z woda, moze z innego auta, moze z innych urzadzen, lub do sklepu moto typu fso i cos dopasuja
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Ja mam przewód typu "wąż do polewania ogrodu".Nie jestem w stanie określić wymiaru , ale jest dość typowy . Ważne przy montażu tego przewodu (odpowietrzenie zbiornika paliwa) żeby nie był za długi i po jakimś czasie się nie złamał .Nie będzie wtedy odpowietrzenia a co za tym idzie nie napełnimy zbiornika do pełna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum