Koledzy proszę was o pomoc w wycenie mojego samuraia, ponieważ myśle nad sprzedażą i zakupie jimny. Poniżej wklejam link do zdjęć i liste modyfikacji wraz z wyposażeniem.
Kupiłem go jako seryjnego samuraia rocznik 1991 1.3 na wtrysku wysoka blaszanka i przez okres jaki go mam dostał:
1
-nowa instalacja gazowa z butlą za siedzeniem kierowcy
-pancerne zderzaki przód i tył
-nowa wyciągarka titanium winch 12000lbs
-koła BFG A/T 31 cali na felgach trójkątach
-przełożenia z vitary 5.125 w mostach
-wspomaganie od jimny anglika
-zawieszenie na sprężynach przód i tył panhard
-4 halogeny dalekosiężne wesem
-snorkel
-odpowietrzenia mostów
-alternator 70 Ah od nubiry i aku 72 Ah
-poszerzenia nadkoli z tworzywa plus gumy
-blacharka była 2 razy robiona ale znowu coś wychodzi tył i jakieś drobnostki
-rozrząd wymieniony w zeszłym roku
-wszystkie oleje wymieniane na bieżąco
- reszty nie pamiętam a trochętych drobnostek jeszcze było
Na chwilę obecna do wymiany 2 krzyżaki w tylnym wale i jak ktoś by chciał to te drobne blacharki. auto użytkowane na co dzień, jestem leśnikiem i myśliwym i do tego mi samurai służył.Jak coś zapomniałem to pytać, z góry dzięki i jak ktoś by był chętny to dawać oferty bede rozważał.
Myślałem ze po to sprężyny robisz żeby nie myśleć o zmianie Jak Ci nie zależy na czasie, wystaw za jakieś 12-13, może się ktoś trafi, a jak nie wtedy będziesz schodził. Za mniej niż 10 bym nie sprzedawal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum