Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-07-29, 18:33
a co sam miałeś na myśli? :) he he jaki pomysł mu podrzucić?
bo myśle że na takich imprezach mógł by nie być mile widziany DJ toples
edit.
niestety mojego samochodu nie dam rady naprawić po Terenowej Inwazji w Reszlu i nie wyrusze na Wschodnie bezdroża ale może mi sie uda usiąść na siedzeniu pilota i bedziemy walczyć
mam nadzieje że jakieś pudło sie trafi he he
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Wysłany: 2015-08-09, 17:07
No to czas sie pochwalic☺
I miejsce w klasie bez windy zajxt+ rumun
II miejsce jaszczur + maro 20
Prawdopodobnie IV miejsce w klasie z wyciqgarka zajął bart+didymos. A pudlo przegral tylko o 1s na czasówce☺
Gratuluje i aby tak dalej☺ rajd bardzo fajny, i podobala mi sie ta formula 24h na zrobienie pieczatek.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Bardzo ciekawa impreza. Nocna jazda to jest to Opłacało się telepać 200 km na simexach. Kurz dawał się we znaki na dojazdówkach dość mocno ale ogólnie było super.
Wysłany: 2015-09-12, 11:09
https://www.youtube.com/watch?v=x4hUexOeCTg
oficjalny filmik i na samym końcu DJ kiciiaaaa :)
niestety nie dotrwałem jej występu przez poprzedzające ją zespoły rockowe których nie trawie
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2015-09-12, 14:47
Ja to chyba na innym rajdzie byłem, gdzie oni znaleźli tyle błota?
Zespoły rockowe mnie bardzo miło zaskoczyły, nie dość, że były, to jeszcze było ich kilka i całkiem nieźle wymiatały, fajna odmiana od discobarachła serwowanego na wielu rajdach.
Jakby ta kicia też zapodawała rocka, to może zwlekłbym dupę z paki i polazł się pogapić
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-09-12, 23:47
To była DJ Kicia?!!
Dobrze że spałem :)
Od pasa w górę OK!!
Ale te doły (celulit i lekko przytyta :) )
Rozrywka dla lekko lub bardziej uchmielonych gości, nie ma czego żałować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum