Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-08-27, 08:49
Manolo przekonaj mnie a przyjedzie reprezentacja samuraiow , chociaz troche daleko ale jak bedzie duzo wody, blota i dobry melanz na zakonczenie to przecigniemy sie te 250km i bedziemy walczyc
A i pytanko czy znasz organizatorow?
Sam bedziesz startowal?
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Manolo przekonaj mnie a przyjedzie reprezentacja samuraiow , chociaz troche daleko ale jak bedzie duzo wody, blota i dobry melanz na zakonczenie to przecigniemy sie te 250km i bedziemy walczyc
A i pytanko czy znasz organizatorow?
Sam bedziesz startowal?
Witam,
Pomagam przy organizacji tej imprezy. Bede startował razem z kolega ktory tez ma samca. Impreze przelozylismy na poczatek pazdziernika zeby zwiekszyc ilosc blota. Zawsze bylo go duzo . i mam nadzieje ze w tym roku bedzie jeszcze wiecej. Ci co raz przyjechali to wracaja. To juz 4 edycja a za kazdym razem jest lepiej a tereny sa piekne. Beda strome wawozy, podjazdy , bagienka i trawersy. Facet ktory to organizuje zaliczyl Ladogi, Malezje a nawet szkolil zalogi na Camela. Slowem zjadl juz na tym zeby.
Dla tych co nigdy nie byli w tych okolicach to powiem ze jest pieknie i tanio. Noclegi nie kosztuja majatku a jedzenie jest super. Jak chcecie sobie poogladac filmiki to sa na Youtube no i nja facebooku.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2015-08-27, 20:40
daleko,daleko ja mam w/g gogle 330 w jedna strone ale gdyby jakis rabacik na paliwo byl to chetnie pojade
tymbardziej ze zona wyraziła wstępną aprobate
daleko,daleko ja mam w/g gogle 330 w jedna strone ale gdyby jakis rabacik na paliwo byl to chetnie pojade
tymbardziej ze zona wyraziła wstępną aprobate
Ja zaprosilem Panie z klubu Off-Fear i moja 2 polowa oznajmila mi '' juz sobie pojechales'' . Troszcza sie o nas
_________________ Sami GTI, Calmini 5'', reduktor 4:9:1, wzmocnione mosty,2x blokada i parę innych udziwnień.
ja oczywiście jestem za :) z manolo na pw pisze co do rabatu
ja na szczeście jeszcze tego problemu nie mam (nie śpieszno mi do wesela)
Witam,
Panowie rozmawialem z organizatorem i nie da rady zrobic tego za mniejsza kase. Duzo pochlania chciwosc wlascicieli gruntow. Mam nadzieje ze to was nie zniecheci i ktos sie pojawi.
Pozdrawiam
_________________ Sami GTI, Calmini 5'', reduktor 4:9:1, wzmocnione mosty,2x blokada i parę innych udziwnień.
Wysłany: 2015-09-08, 15:56
szkoda że nie da rady nic ogarnąć z tą ceną, ale myśle że nie bedziemy zawiedzeni
4 samochody zapisane. a mam pytanko jak z dostępnością części wrazie W ? jakiś sklep w pobliżu?
i jak tam jest na bazie rajdu? wożę samuraia na ivecu z kontenerem, zrzucam samuraia i później bedziemy na ivecu spać, będzie na bazie takie miejsce żeby ustać w jednym miejscu i nikomu nie przeszkadzać?
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
szkoda że nie da rady nic ogarnąć z tą ceną, ale myśle że nie bedziemy zawiedzeni
4 samochody zapisane. a mam pytanko jak z dostępnością części wrazie W ? jakiś sklep w pobliżu?
i jak tam jest na bazie rajdu? wożę samuraia na ivecu z kontenerem, zrzucam samuraia i później bedziemy na ivecu spać, będzie na bazie takie miejsce żeby ustać w jednym miejscu i nikomu nie przeszkadzać?
Jeśli chodzi o części to w weekend nie jest dobrze. Ja mam spory zapas jakiś gratów wiec jak cos to pomogę. Dysponujemy dobrze zaopatrzonym garażo- warsztatem wiec damy rade. Mamy w timie chłopaka z zakładem wulkanizacji wiec i to da rady ogarnąć. Parking na bazie jest duży i będzie gdzie stanąć a obok macie hotel z knajpa i dobrym jedzeniem. Słowem jechać i się bawić.
Jak chcecie to dam wam mój numer telefonu i jak będą jakieś pytania czy problemy to się zdzwonimy. Ja musze jeszcze swego ogarnąć.
Pozdrawiam
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2015-09-09, 18:43
ogarnąć ja jestem po niedzieli szczuplejszy o dwie półośki na tyle i złamany resor mazura(szczescie ze tylko jedno pióro do niedzieli mam nadzieje sie poskladac (jak dojdzie pióro) i testy przed imprezą jak sie ma cos jeszcze urwac to lepiej teraz
Impreza bardzo udana i ciekawe tereny. Wiele trawersów ale błoto i rzeka do przejechania tez się znalazły :) Dodam tylko że zauważyliśmy wyjątkowo dużą ilość samurajów, naliczyłem chyba 12 albo więcej
Wysłany: 2015-10-05, 08:15
u mnie lewa tylna półoś. silnik nie trzymał ciśnienia, skakał po obrotach, nie chciał sie wkrecać na obroty, w skrzyni synchronizator drugiego biegu sie posypał, no i ta półoś.
dzieki zajxt za pomoc w zmienieniu.
tereny mega zajebiste, tak jak chłopaki pisali sporo trawersów ale i błota też pod dostatkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum