Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-11-07, 18:54
po rajdzie zostaje mi tylko pogratulować organizacji i terenów.
w porównaniu do tamtego roku rajd bardzo soczysty i wymagający
co do miejsc to zaczne znowu od gratulacji dla maro20+zajxt i didymos+ jaszczur , gdyby nie to że przy powrocie na baze zgubiliście droge powrotną to było by pudło a tak to oddanie karty po czasie was zdyskwalifikowało.
Z tego co wiem to kostuch urwał półoś i też odpadł z rywalizacji a czesio utopił samochód
moziemblowi zabrakło chyba 4 pieczątek do kompletu co także nie przyniosło pudła.
ja jako że nie startowałem swoim samochodem i pomagałem chłopakom z Wyszkowa to dodam że zajeliśmy pierwsze miejsce w klasie ekstrem.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2015-11-07, 20:38
Z tego to pamiętam to w tamtym roku było sucho, lajtowo i znośnie ale najgorsze było zakończenie imprezy. Zimno, ciemno i do domu daleko.
Kurcze mało chłopakom zabrakło, ale mam nadzieję to był dobry trening przed Duchem Puszczy sprzęt i intercomy sprawdzone, strategia teamu przetrenowana .
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-07, 22:31
Wyszło jak wyszło ale organizacja była super
Bez większych "korków na trasie". Trzeba się poprawić w "Duchu Puszczy" :))))))
Dziękuje wszystkim naszym klubowiczom spotkanym na trasie
[ Dodano: 2015-11-07, 22:34 ]
Przez takie "potoki" to Rumun przeszedł by jak burza!
W młodzieży siła(jak by to nie brzmiało)
Wyszło jak wyszło trudno zbrakło trochę szczęścia ale satysfakcja zrobienia całej trasy bez 2 pieczątek w bagnie po pas zostanie :D Organizacja ok ognisko do ogrzania i ciepła strawa na koniec :) było fajnie Pewnie za rok też tam się pojawię .
no niestety szlo zajebiscie ale woda wygrała, cała prawa strona zalana wodą 10cm gdyby nie to by było syper, lubie takie tereny, organizacja w porównaniu z zeszłymi sezonami to poprawili sie meeeega, tak apropos to silnik żyje,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum