Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2015-11-09, 20:27
hmmm.... może uda mi się namówić żonę na to aby mnie puściła na ten wyjazd, tak w ramach prezentu 3w1 mikołajkowo/urodzinowo/imieninowego.
Szkoda nie jechać jak będzie z 40 km ode mnie. Oczywiście w razie czego jadę jako balast.
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2015-11-11, 21:21
Ja byłem, z resztą byłem na wszystkich edycjach, z wyjątkiem pierwszej.
Być może nie wyczułeś klimatu, ale cel tej imprezy jest przede wszystkim charytatywno-integracyjny, a nie rajdowy, jeśli liczysz na długie i trudne próby, to tu ich nie spotkasz, bo nie o to chodzi...
Btw. nie lubię szybkościówek, bardzo, moje auto też nie lubi, ale na integrację przyjeżdżam co roku, tylko dla idei, nie dla rajdowania...
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-11-12, 10:07
Maro alez cieszyl bym sie z twojego zwyciezstwa
Samuraie na podium musza byc he he ale tak jak didimos pisze tutaj celem jest pomoc potrzebujacym dzieciom.
Ja rok temu samochodu sprawnego nie mialem ale w tym roku bede sie staral zeby byc i tez pomoc.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Didymos ja rok temu byłem tak średnio mi się podobało ja rozumiem że te spotkanie ma inny cel ale się napaliłem bo 2 lata temu podobno była super traska w sumie dużo z trasy nie przejechałem bo niestety kolega uległ uszkodzeniu na 2 próbie
[ Dodano: 2015-11-12, 21:34 ]
Didymos w sumie to nie mogę się wypowiadać bo koledze się jeep rozkraczył i próbowaliśmy go jakoś naprawić żeby dalej pojechać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum