Wysłany: 2016-03-31, 21:34 Antydzieła Polskiej myśli technicznej
Ideą tego tematu jest wrzucanie wybitnych dzieł Polskiej myśli technicznej w ujęciu sarkastycznym. Taka przestroga z odrobiną humoru.
Pomysł na ten temat zrodził mi się po tym jak zobaczyłem te dystanse. Nie pierwszy raz spotkałem się z takim antycudem, i nie pierwszy raz opróccz cudownego rozwiązania jest i cudowna cena.
Dystanse 50mm, znalezione na jednym z popularnych portali z ogłoszeniami, cena bagatela 500zł. Pan "inżynier"z Mazowieckiego pewnie ze swym szwagrem wydumali że idotyczne będzie robić dystanse z litego materiału (cóż za strata materiału) kiedy można wyrzeźbić taki piękny ażurek. Bogu dzięki że nikomu nie stała się krzywda, mam tez nadzieje że nikt nie zdecyduje się tego kupić.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum