Witam kupiłem dzis samurai na wtrysku i problem jest bo cięzko pali na zimny jeszcze a na ciepłym z pół minuty trzeba kręcić wymienone zostało to co mi powiedział kable i uszczelka kopułki .Mogą być to swiece ? Prosze o pomoc Pozdrawiam
Spojrzyj czy w środku na elektrodach jest taki biały nalot, ewentualnie czy palec ma nadpaloną końcówkę.
Jak jeden z powyższych na tak, wylatuje cały set, to jest na tyle tanie że szkoda się denerwować na pierwszej kałuży, gdy fura stanie na środku "akwenu".
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Nie wiem jak sami na wtrysku ale jak niva podobnie mi odpalała (długo kręciłem) jakimiś domowymi sposobami opisanymi w internecie brat ustawił zapłon - cuda to zdziałało, auto odpalało zanim przekręciłem do końca kluczyk :)
_________________ Samurai 1.3 (1992r), Lovells +2 cale, XTR 12000 speed, simex 235/70 i coś tam jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum