Witam.
Mam Samuraja w wersji SANTANA, ale fabrycznie bez tylnych siedzeń i pasów bezpieczeństwa. Jednak ja zakupiłem te elementy, ale mam problem z montażem pasów - o ile sam zwijacz zamontowałem bez problemów, to nie wiem co zrobić, żeby dostać się do gwintu mocowania górnego wieszaka (jest tam zaślepione chyba metalem) i nie wiem gdzie jest dolne mocowanie samego pasa (dolny uchwyt - nie chodzi mi o zamek przy siedzeniu).
Proszę podpowiedź, bo zbliża mi się przegląd rejestracyjny i obawiam się, że przy nowych przepisach diagnosta może się przyczepić (Samuraj ma wpisane w dowód 4 osoby).
Wysłany: 2018-01-08, 00:24
oczywiście zachęcam do zrobienia "po bożemu" ale... jak ma być pod przegląd tylko to wstaw kanapę powieś pasy na taśmę dwustronną 3m, dolne zatrzaski wsuń między kanapę a oparcie... przecie diagnosta nie będzie wsiadał na tył i zapinał pasów...
albo podjedź sobie na stację dzień czy dwa wcześniej wyjaśnij zagadnienie i spytaj czy to jakiś problem będzie jak nie będzie kanapy w ogóle. To też są ludzie przecież.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum