Witam potrzebuję pomocy w doborze resorów OME z lekkim liftem do mojej blaszanki koła będą 235/75/15
lub 31" auto seria może wpadnie jakaś winda kiedyś na przód,głównie chodzi mi o komfortową jazdę.
Dzwoniłem już do Inter.... no i właśnie ciężko się dogadać w (oznaczeniach) P i L przód itd. może się ktoś podzieli własnym doświadczeniem .Z góry dziękuję za odpowiedzi.
na komfort nie licz mam z tyłu bo ostatnio kupiłem za okazjonalne pieniądze i nic sie nie zmieniło w stosunku do leśników a jeszcze chyba spierniczyłem sobie ładowność bo bardziej siada po załadunku
Wysłany: 2018-02-20, 07:55 Re: OME resory
Arek2828_2A napisał/a:
Witam potrzebuję pomocy w doborze resorów OME z lekkim liftem do mojej blaszanki koła będą 235/75/15
lub 31" auto seria może wpadnie jakaś winda kiedyś na przód,głównie chodzi mi o komfortową jazdę.
Dzwoniłem już do Inter.... no i właśnie ciężko się dogadać w (oznaczeniach) P i L przód itd. może się ktoś podzieli własnym doświadczeniem .Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Hej:
ja mam przód CS012F/A czyli +25 kg, mam stalowy zderzak, jak nie masz diesla to stykną nawet z wyciągarką bo silniczek lekki
tył CS038R czyli też +25 kg.
Tył zakładasz standardowo a z przodu z jednej strony most jest grubszy więc dajesz tam dłuższy resor.
Kup sobie od razu nowe cybanty a jak masz kasę to Nitrochargery,
Aha lift tych resorów to 40 mm, jak miałem stare resory z przyzwoitą parabolą i wieszakami +2" to po założeniu OME i standardowych wieszaków auto stoi chyba identycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum