Tak ułożyłem podkładki... dobrze? czy może jednak dwie sztuki pomiędzy łapy reduktora a ramę? Gdzie wtedy trzecia? Pod ramę? Nad łapę reduktora?
Nie miałem oryginalnych tłumików/gum pod reduktorem tylko poprzednik wetknął gumy od resorów;)
Allle lift czego? Mostów? A bóg wie, dłuższe wieszaki +Leśniki. Ale reduktora już niżej nie da się dać... więc co za manipulacja? A do góry chyba sensu nie widzę...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Cze 2012 Posty: 156 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-03-21, 10:19
Ja mam tył reduktora obniżony a przód trochę podniesiony żeby tylny krzyżak miał mniejszy kąt. Statystycznie tylny krzyżak przenosi więcej momentu więc wymyśliłem taką koncepcję. Od paru lat zdaje egzamin
Przy takim lifcie jak nasz czyli lesniki czy HD + do leśników wieszaki nie trzeba nic mostami korygować, dajesz tylko podkładki pod wyjscie wału ja mam chyba po 0.8 cm. Wypraktykowane na przestrzeni dziejów nic nie wybija kardanów ani wieloklinów
Kurt jak składałeś reduktor to mysle że 4.16 wsadziłeś obowiązkowo????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum