Wysłany: 2018-03-28, 09:20
a czemu przykuła uwagę? Nic szczególne w ofercie nie widzę. A z czyich usług korzystasz i w jakim zakresie, jestem ciekaw Twojej opinii na temat dotychczasowych dostawców usług?
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Wow, nie wiedzałem, że tak się Panowie ożywcie. Ja zadałem tylko pytanie, a Wasze nie uprzejmości zostawcie dla siebie. Miło mi że ktoś nawet sprawdzał ofertę Ja chciałem tylko opinie
Ja zadałem tylko pytanie, a Wasze nie uprzejmości zostawcie dla siebie. Miło mi że ktoś nawet sprawdzał ofertę Ja chciałem tylko opinie
ja też zadałem pytanie, ale mnie olałeś :/ teraz jest mi przykro i straciłem wiarę w dobro u ludzi...
Mi też jest przykro, bo to ja poprosiłem was o opinie, firmy https://takiewaly.pl ponieważ, chce skorzystać z ich usług. Nie chciałem robić nic złego, więc nie chcę słuchać o sobie per troll
Pozdrawiam
P.S i nie odpowiedziałem bo to ja poprosiłem o opinie. Gdybym znał odpowiedź na Twoje pytania, nie stworzyłbym tego tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum