Takie szybkie pytanie, bo nie pamiętam:
Wałek wejściowy w "starym typie" i "nowym typie (zwanym deluxe)" jest taki sam? W sensie podparty na dwóch łożyskach?
wszystko jest opisane w faqu w dziale "mosty zawieszenia...itd"
Czuję się zbesztany jak młody
Mimo przewertowania tematu wzdłuż i wszerz, do przodu i od końca, nie znalazłem tam informacji czym się różni (o ile się w ogóle różni) wałek wejściowy ze starego i nowego reduktora 410.
Chyba że moje stare oczy już nie działają jak trzeba...
No więc wg zeznań wyciągniętych od slavoka jednak nie...
Ale mam plan B. Znalazłem takie wałki nowe do kupienia w ludzkich pieniądzach.
Co prawda w Bombaju, ale jesteśmy w 21 wieku (graty kupione w Tajlandii przyszły w dwa tygodnie - tyle co polecony priorytet z Radomia ).
Drożej u nas wychodzi nawet drobnica typu uszczelki/uszczelniacze/łożyska jak się spojrzy na allegro czy olx.
No ale wiadomo, że jesteśmy bogatymi konsumentami z jeszcze droższym hobby i nas stać...
[ Dodano: 2018-05-19, 11:19 ]
Wałek dojechał parę dni temu.
Gdyby szanowny pan Hindus nie zwlekał najpierw przez dwa tygodnie po kliknięciu, to czas dostawy byłby porównywalny z przesyłką krajową.
Podejrzewam że ma "wirtualny" stan magazynowy i sam najpierw kupuje w fabryce Maruti.
Generalnie polecam, gdyby komuś się żelazo posypało, albo wyło nadmiernie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum