Wysłany: 2024-01-14, 16:50
Siema tu Marek
Jestem posiadaczem kanarka SJ413 rocznik 87 na podtlenku LPG.
Auto kupiłem przez telefon pod koniec 2019r jak się okazało od złomowisko.pl. Był to zakup z dostawą "pod dom" ze Śląska.
W połowie 2020r zrobiłem mu blacharkę, lift budy i malowanie. Zostały też wstawione szyby i od tamtej pory stoi w domu gdyż miałem ważniejsze rzeczy na głowie.
Zacząłem się skłaniać do powrotu do tematu składania auta i zacząłem się zastanawiać nad wymianą gaźnikowca na jakiś motor z wtryskiem.
Siema. Witam szanowne grono. Wprawdzie nie mam jeszcze Samuraia, ale zaczynam poważnie szukać. Dotychczas miałem wiele różnych terenówek, ale tej najlepszej jeszcze nie. Pozdrawiam!!
Cześć , Tomek z okolic Zgierza. Samurai to moje marzenie, ale niestety nie miałem z nim nigdy doczynienia :( Szukam samca po omacku i troche słabo kupować w ciemno bez przygotowania i żadnego obycia z tą maszyna:( Czy jest ktoś z okolicy (Łódź), do kogo mógł bym podjechać i zająć chwile na rozmowę i zobaczenie samca z bliska? Płacę w browarach! :D
Cześć, witajcie
Jestem Przemek, KAKTUS. Mieszkam w połowie drogi z Poznania do Zielonej Góry, w Rostarzewie. Jeżdżę zagazowanym gaźnikowym Samuraiem 1,3 z 1989 roku na szerokich mostach. Nie użytkuję go offroadowo, a jedynie do celów łowieckich.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, lub jak wolą niektórzy, forowiczów
Mateusz, wpadł mi do głowy durny pomysł aby kupić LJ80 i odbudować go od początku do końca :)
Zrobiłem już takich projektów kilka - kilka motocykli, Toyota MR2 SW20, żaglówka OMEGA, aktualnie kończę ZETORA Majora z 1962 roku i już się martwię, że nie będę miał co robić :).
Jestem w terenie od zawsze - motocyklami, quadami i autami.. Aktualnie JEEP Commander wcześniej mnóstwo Japończyków różnej maści.. Nigdy nie miałem a zawsze chciałem Samuraja.. Ale LJ.. coś mnie ciągnie do niego :) Nie boje się niewygód - Gazem też się jeździ/ jeździło więc wiem z czym to się je.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum