Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2013-03-12, 17:00
Tu sa auta tansze ;) X-Type 3.0 2001 w dobrym stanie leci za 2k czyli po 2ch srednich wyplatach stac Cie na takiego, Def 90-92 tak samo w zaleznosci od stanu ;)
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-03-12, 17:18
Lexx - Ja dokładnie z tych samych powodów co Ty szukam jakiegoś autka..... typowy dupowóz posiadam ale chyba będę wymieniał na coś bardziej praktycznego.
Ja bardziej celuję w VW Transportera..... najlepiej 9 - cio osobowego. Tam aby rodzinkę przewieźć ..... bez siedzeń jakiś towarek...... a na haku lawetą z Suzkę potargać......
Po długim kryzysie zaczynam powoli spełniać swoje marzenia.
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2013-03-12, 18:20
Matka teraz smiga jagiem i sie zakochalem w tym wozidle od razu, w dodatku stale 4x4 i 240osiolkow zacheca jeszcze bardziej :D a jak def to v8 a co mi tam
Tak Jasiu są we Frotkach 3.2 litra V6, dość żwawe ale niestety odbija się to w spalaniu, Isuzu Rodeo to to samo co Frontera B i tam też są 3.2 V6-tki. Korciło mnie zmienić na nowszą Frotę z motorem 2.2 16V ecotec 136 koni ale chyba zapoluję na Grand Cherokee 4.0 rzędowa 6 lub 4.7 V8 spalanie na poziomie 25 litrów LPG ale szkoda mi mojej gonić bo to pacynka i trochę za dużo kasy ostatnio w nią włożyłem i serce boli na myśl o sprzedaży choć to stary już wóz ale ma kilka nieseryjnych ulepszeń
mój tata kiedyś był szczęśliwym posiadaczem cherokee 4.0 :) chodził ładnie tylko że nie był zagazowany, a jak przepalił swoją wartość został niestety sprzedany... ale szedł ładnie , czy to błoto czy to piach jechał. a te silniki 3,2 to są mocne i to bardzo i z tym spalaniem to racja potrafią sobie chlapnąć , przykre dla ucha i dla portfela , ale przy tych cenach paliwa zatankowanie każdego auta boli ....
_________________ BYŁ : Suzuki SJ50V, 1.3 gaźnik, kibel rura, lekko ruszony, ruda tu i tam.
JEST : Isuzu Trooper, 2.8td, snorkel stalówka, 33", silnik bliżej niż dalej, parę ognisk korozji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum