Wysłany: 2013-05-28, 08:32
Wiesz co nie wiem jak to ma prawidłowo działać bo nie jestem mechanikiem i się na tym po prostu nie znam, widziałem przypadkiem że się otwiera i zamyka bo z nudów czekałem. Zawsze odstawiam auta, płace i mam zrobione, a ten jest jakiś wyjątkowy złom chyba że musze na forum pytać co jest nie halo. Wstawie w krzaki niech go rdza zje bo mnie już wk.. zaczyna.
To odpalaj z wciśniętym gazem - z tego co napisałeś wtedy problem nie występuje.
Niestety żeby wszystko było tip-top to każdy element układu musi być dobry. Mechanicy nie mają czasu na takie zabawy i dochodzenia (bo w kolejce kilka vw na zmianę klocków i oleju czeka) a ty jak widać również.
Wysłany: 2013-05-28, 11:16
Wiesz tylko po pierwsze wk.. mnie jak coś nie działa jak powinno a po drugie zgasł mi ze dwa razy w terenie i się troche wystraszyłem że jak się zakope w środku błota to będzie średnio przyjemnie :) mam jeszcze takiego jednego dłubacza myśle że może sobie poradzi. Podejrzewam tak jak mówisz że sprawdzili byle jak bo im się nie chciało pół dnia grzebać przy robocie za pare dyszek..
Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Gru 2010 Posty: 1476 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2013-05-28, 11:52
Sprawdź jeszcze czy przy wtrysku masz dobrze wyregulowane. Ja miałem trochę inny problem ale też mi gasł i kumpel pokręcił jakąś śrubką i problem zniknął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum