Jesteśmy po rajdzie OFF-ROADowym w Pułtusku z Maciek Drzazgowski, wywalczyliśmy w klasie Extreme 2 miejsce . Rajd zaczął się fantastycznie słoneczo cieplutko, po 2h pierwsza awaria spalona pompa paliwa około 1-1,5h straty czasu na naprawe, dojechaliśmy na żwirownie po 10 min utopiliśmy auto do dachu, na miejscu wymieniliśmy olej następne 1,5h straty czasu, powalczyliśmy jeszcze 2h w innych bagnach i wodach, zostało nam do zrobienia około 10 pieczątek ale niestety zabrakło nam około 1h czasu, 18 00 koniec rajdu, dzieki wszystkim za integracje super było do następnego. więcej zdjęc np naszego utopionego auta już niebawem,
to ekipa co jechała za mną niestety nie podołali ale auto postawili odczekali i pojechali dalej,
i ja
Kamilson sprawdził się mega jak narazie nie mam kłopotu ze sprzęgłem, ale wczoraj się wyjeździłem jak nigdy fajne tereny, no i się nagadaaaaaałeem za wszystkie czasy ) dzięki jeszcze razz , ogolnie czy ktoś się spotkał z jakimś ciśnieniem ktoś komuś kazał zjechać na bok przepuścić, bo mi się wydaje że rajd sie udał bez ciśnienia było, jedynie ta ekipa co na zdjęciu leży oni do mnie mowili żebym na bok delikatnie zjechał to mnie ominą dobrze żę ich nie puściłem bo bym stał w tym bagnie z dobrą godzine,
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-06-30, 17:44
Rajd bardzo przyjemny, z resztą jak zwykle w Pułtusku
Wyszło nieźle, chociaż nękały nas drobne awarie, ja przypaliłem sprzęgło jak wyciągałem wtopioną mahindrę, Maverick miał problemy z układem chłodzenia, a Dżos stracił sprzęgiełko w vitarze, z naszej ekipy tylko Adam jechał bez przygód, najlepiej też wyszły mu czasówki.
Link - kilka fot.
Serdecznie dzięki wszystkim za dobrą zabawę było super, z usterek tylko zgięty drążek kierowniczy, ale już naprostowany. My głównie jechaliśmy z Ignorancikiem ale bez ciśnienia.
Gratulacje za zajęte miejsca co profi to profi.
Wysłany: 2013-07-02, 17:07
ciekawe czy Adam Salwin z 13 miejsca to rodzina Mazura :D nie no żartowałem, wcale mnie to nie ciekawi, bardziej mnie ciekawi kto z naszych jest tam na liście - rozpoznaje jedynie Moziembla ;)
ciekawe czy Adam Salwin z 13 miejsca to rodzina Mazura :D nie no żartowałem, wcale mnie to nie ciekawi, bardziej mnie ciekawi kto z naszych jest tam na liście - rozpoznaje jedynie Moziembla ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum