Daniel to ty byłeś Samcem, nie daruje Ci że nie zaplombowałeś się. Z drugiej strony jest progres może pomału małymi kroczkami. :) :) :) Dzięki za foty
Szkoda że Ci z 91 zdjęcia później utopili samca ale mieli nisko kompa i nieszczelny snorkel. 96 godzinami mogę patrzeć jak ludzie pracują ... :) :) :)
Ten UŁAZ z 29 zdjęcia plątał się do drzewa bez pasa, nic mnie tak nie wkurza, później ciągnie się za nami że niszczymy wszytko że rozrzedzamy lasy.... Mieli farta że zapomniałem na mecie.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-07-04, 14:06
Tak jak mówisz.... małymi kroczkami, prawdę mówiąc najbardziej brakuje mi praktyki.... boję się dać ciała na byle jakiej kałuży. Myślę cały czas nad modyfikacjami auta a nie nad jazdą.... dlatego ostatnio jeden z moich mentorów polecił mi abym nie myślał dużo o sprzęcie a więcej o jeździe. Część zdjęć było robione przez mojego kolegę Mateusza literata, poetę, pisarza z Żyrardowa.
Przecież jedziemy w kupie na dobrą zabawę. Wynik na mecie dla nas nie był ważny, ale radość z podium cieszyła, chociaż nie tak bardzo jak te momenty, kiedy widzisz że auto idzie przez torfy, wody, błota itd. Jak się dogadujesz z pilotem i mówisz w lewo, a on w prawo:)
Jak można ze sobą pożartować, to jest najfajniejsze.
Dlatego bardzo lubię przejażdżki dwudniowe w Chruszczewce. Rajdów mi nie brakuje, ale jak jest blisko, to czemu nie.
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
moziembl zauważyłem, że ty strasznie dużo płaczesz :P a nie przewidziałeś tego, że chłopaki z Uaza tydzień wcześniej pożyczyli innej ekipie na rajdzie pas i już go nie odzyskali, ale dzięki temu 2 ekipa dojechała do mety bo im silnik zdechł, każdemu się zdarzy
_________________ BYŁ :( 1,9 D przeszczep Poldolot
BYŁ: Jeep Cherokee xj 4.0
moziembl zauważyłem, że ty strasznie dużo płaczesz :P a nie przewidziałeś tego, że chłopaki z Uaza tydzień wcześniej pożyczyli innej ekipie na rajdzie pas i już go nie odzyskali, ale dzięki temu 2 ekipa dojechała do mety bo im silnik zdechł, każdemu się zdarzy
Wypraszam sobie nie płaczę :), a ty nie przewidziałeś że jak im zwróciłem uwagę to usłyszałem że tak jest szybciej i im się nie chce plątać taśmy. Sorry jak dalej uważasz to za normalne to nie mamy o czym gadać. Ja będę używał taśmy nawet do suchych drzew, i będę zwracał uwagę wszystkim którzy nie będą tego robili bo to wandalizm.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum