Hurraaa!! W końcu "nasze" rejony :) Bez dwóch zdań piszę się na wrzesień. Mam nadzieję, że nic nie wypali, bo mam nowego "jedno-miesięczniaka" w rodzinie :)
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-05-27, 08:04
no odemnie to bedzie 435km ale z tego co słyszałem to chłopaków z tych stron bedzie sporo jechało to całą droge bedziemy jechac na kilka aut :) wiec źle nie bedzie :)
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Wysłany: 2014-05-27, 09:42
Ja też bym stał za wrzesień . Ponieważ na początku sierpnia muszę jechać do Norwegii . A może szefa uprosze żeby mi dał tydzien wolnego na zlocik we wrześniu .
Maro - Wielkie, wielkie dzięki. Oj młodszy niż Sami, młodszy :) Teraz tylko muszę ekipę znaleźć, która Samiego dostosuje pod montaż fotelika, choć i tak wszyscy po mnie "psy wieszają", że zamierzam dziecko nim wozić :(
Kurcze panowie przypaliłem się na ten zlot. Ja do Zawadki mam 30 km więc nawet codziennie mógłbym dojeżdżać, no może bez jednego dnia integracji ;)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 581 Skąd: WWA
Wysłany: 2014-05-27, 21:25
ZigZag na tym zlocie w Ślubowie była para, która woziła dziewczynkę w foteliku i małej się podobało. Przepraszam ale nie wiem nawet jak się nazywali, choć jedliśmy razem obiad.
witam , jak mogę wam koledzy pomóc to polecam wam miejscowość w Bieszczadach koło Baligrodu to Stężnica z pięknym ośrodkiem wypoczynkowym ,,NATURA PARK,,.
http://naturapark.eu/
Byłem tam z swoją sekcją off-road i naprawdę było Super!!!Prywatne lasy jeździsz i nic do ciebie nie ma straż leśna?
Jak można się z wami zabrać to z chęcią przyjadę z swoją suzi?
Natura Park rewelacja tylko taki pobyt u nich to spore koszta, np. jazda terenowka po ich terenie to okolo 30zl/h o wyzywieniu czy noclegu nawet nie wspominam. Tereny maja tam przednie glownie upalane przez quady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum