Chyba ich p.... dwa nowe do łady kupisz -kiedyś szukałem coś z części do uaza i znalazłem gaźniki sprowadza gość z Rosji po 270zł z Łady założysz taki nowy gaźnik i Cię przeżyje
a jak ktoś nie chce wtrysku ? tak jak np ja ? I nigdy go nie będę miał w tym silniku.
Operacja przekładki gaźnika to 3-4 h z dopieszczeniem wszystkiego
p. Lewandowski trzeba przyznać robi b. dobrze. Jako jeden z niewielu ogarnia Samuraiowski gaznik.
Cena jak cena, dobra robota kosztuje. Sam sie bym pewnie nie zdecydował ale jak ktoś się upiera na serie to wyboru duzego niema.
Jakoś wolę dołożyć gaźnik nowy z Łady niż wsadzać wtrysk - nie ufam po prostu 25 letniej elektronice... Nie mam na razie ciśnienia na większą moc, wiadomo ze apetyt rośnie w miarę jedzenia ale akurat Samca traktuję rekreacyjnie, okazjonalne przejażdżki itp. Jezeli jednak chciałbym wrzucić 1,6- kompa, immobilizer, całą wiązkę też trzeba przekładać?
Pomógł: 3 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 270 Skąd: Lwówek Śląski
Wysłany: 2016-03-11, 22:10
Jesli chodzi o specow od gaznikow to polecam Stefanie Garbien z wroclawia. Usluga kosztowala mnie ok 250zl ale gaznik smiga juz 4 rok i ani razu do niego nie zagladalem - pony oczywiscie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum